Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Top 3 radiozenders Frankrijk

Als je in Frankrijk bent zit je vaak heel lang te zoeken naar welke radio zender nou echt leuk is. Om het jullie makkelijker te maken heb ik mijn top 3 gemaakt van radiozenders in Frankrijk. Op dit moment is de top 5 nummers in Frankrijk:

1. Shape of you – Ed Sheeran
2. Je M’En Vais – Vianney
3. I feel it coming – The Weeknd & Daft Punk
4. Rockabye  – Clean Bandit, Sean Paul & Anne-Marie
5. Human – Rag’n’Bone man

Uiteraard staat er een Frans nummer tussen! Hier volgt mijn top 3 radiozenders in Frankrijk :

1. Nostalgie 

Nostalgie zendt, zoals de naam al zegt, de beste hits van vroeger uit. Deze radiozender is te vergelijken met de zender Radio 2 in Nederland. De muziek komt vooral uit de jaren 60, 70 en 80. Nostalgie is te vinden op 90.4 FM. De slogan van Nostalgie is ‘Nostalgie, les chansons de vos légendes’, wat betekent: Nostalgie, de liedjes van jullie legendes.

2. NRJ

NRJ is de meest beluisterde radiozender in Frankrijk. Deze zender kun je vergelijken met de Nederlandse radiozender 538. NRJ draait Franse muziek, maar ze draaien ook Engelse hits uit de top 40. Je kunt hem vinden op 100.3 FM. De slogan van NRJ was in 1981 nog ‘La radio stéréotonique’, maar door de jaren heen is de slogan veranderd naar ‘Hit Music Only’. Eén van de weinige Franse radiozenders met een Engelse slogan!

3. Skyrock

Skyrock is een jongeren zender, waar veel rap en RnB op wordt gedraaid. Deze zender is te vergelijken met een Nederlandse zender FunX. De zender is te vinden op 96.0 FM. De slogan van Skyrock is ‘Rap et R&B non-stop’.

Nu zul je je nooit meer vervelen in de auto onderweg naar je vakantiebestemming!

Is de Côte d'Azur ook jouw favoriete vakantiebestemming?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

CotedAzur.nl