Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

3 tips om goed voorbereid op vakantie te gaan!

De zomer komt eraan! Tijd om alvast te gaan bepalen waar je naartoe wilt gaan op vakantie. Wil je lekker luieren aan het strand of houd je juist van een sportieve vakantie? Een goede voorbereiding van een vakantie zorgt ervoor dat je niet voor onverwachte verrassingen komt te staan. We hebben een paar tips voor je op een rijtje gezet die je kunnen helpen bij de voorbereiding. Zo kun je extra genieten van de vakantie!

Ga op onderzoek uit en vergelijk

Het boeken van een vakantie kan erg prijzig zijn, zeker als je een groot gezin hebt. We raden je dan ook zeker aan om gebruik te maken van een vergelijkingswebsite. Wanneer je gebruik maakt van dit soort websites ben je verzekerd van een goede prijs. Dit is niet alleen handig als je reist met het vliegtuig, maar ook als je op zoek bent naar een goede prijs-kwaliteit verhouding wat een accommodatie betreft. Met een halfuurtje werk kun je vaak al tientallen euro’s besparen! Vaak worden er op dit soort websites ook pakketten aangeboden. Je kunt dan nog meer geld besparen omdat deze pakketten in grote aantallen voor een goede korting door de aanbieder worden afgenomen. Neem dus zeker een kijkje voordat je gaat boeken.

Foto van Uriel Mont via Pexels

Maak een goede planning

Vooral wanneer je naar een ver land op vakantie gaat is het maken van een goede planning van groot belang. Wanneer je de taal niet spreekt kan het lastig zijn om in het moment op zoek te gaan naar de juiste vervoersmogelijkheden. Zo zul je wanneer je niet goed voorbereid bent sneller een taxi nemen voor veel meer geld terwijl je veel goedkoper uit had kunnen zijn met een treinkaartje. Kijk dus per dag globaal naar wat je wilt gaan doen en kijk welke vervoersmogelijkheden er zijn. Ook wanneer je een auto wilt gaan huren is er op toeristische plekken nogal een onderscheid wat prijzen betreft. Zo kun je ervoor zorgen dat je meer rust ervaart tijdens de vakantie en tegelijkertijd geld kunt besparen!

Foto van Vlada Karpovich via Pexels

Ga langs bij de garage

Veel Nederlanders kiezen ervoor om met de auto op vakantie te gaan. Zo ben je altijd mobiel en kun je de kosten flink drukken. Ook heb je de mogelijkheid om veel meer spullen mee te nemen, dit is erg handig als je ergens een paar weken gaat verblijven. Wel is het van belang dat je voor de reis langsgaat bij een garage. Zo kun je ongemakken onderweg voorkomen. Laat bijvoorbeeld de zomerbanden wisselen als het nodig is of de motor van de auto onderhouden. Natuurlijk kan er onderweg alsnog iets gebeuren, zorg er daarom ook voor de je een goede verzekering aansluit die ook in het buitenland dekt. Zo ben je verzekerd van een zorgeloze vakantie!

Foto van Artem Podrez via Pexels

Waar gaat jouw zorgeloze vakantie naartoe?

Is de Côte d'Azur ook jouw favoriete vakantiebestemming?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Pagina delen

10

Résidence Les Gemeaux

Familie Caessens, 26 september 2016

Alles was uitstekend!

Alles was uitstekend. Tips in de omgeving zijn het strand, centraal gelegen, genoeg te zien, cafe’s en restaurants.

Bezocht Résidence Les Gemeaux met partner.

Bestemming bekijken

CotedAzur.nl