Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

3x leukste uitjes voor koppels aan de Côte d’Azur

Samen met je partner naar de Côte d’Azur? Deze Franse regio heeft veel leuke en romantische uitstapjes te bieden. In dit blog heb ik de drie leukste uitjes voor koppels aan de Côte d’Azur voor je op een rijtje gezet!

Pernes les Fontaines

Wat is er nou romantischer dan een stad bezoeken vol met fonteinen? Pernes Les Fontaines is een stad waar je maar liefst 40 fonteinen kunt bekijken. Dit charmante plekje bruist daarnaast van de geschiedenis. Oude torens, poorten en prachtige gebouwen zijn werkelijk overal te vinden. Pak een stadskaart en ontdek de prachtige fonteinroute. Maar, vergeet ook zeker niet de meest bekende fonteinen te bezoeken. Dit zijn la Fontaine Rebout (1475), la Fontaine Gigot (1757), la Fontaine l’Hôpital en la Fontaine Cormaron (1761).

uitjes voor koppels aan de Côte d'Azur - Pernes les Fontaines

Foto: Ulleo via Pixabay

Spa et Beaute Sainte-Maxime Para2g

Toe aan een ontspannen uitje? Geniet samen bij spa et Beaute Sainte-Maxime Para2g. Hier zijn verschillende behandelingen beschikbaar. Bijvoorbeeld het Hammam stoombad. Deze behandeling opent je poriën en ontspant daarnaast de huid. Is spa niets voor mannen? Onzin! Bij deze spa zijn er aparte Wellness massages voor zowel man als vrouw. Ook je handen een voeten worden niet vergeten. Krijg een scrub, nagelverzorging en nog veel meer. Kortom, een top uitje voor jou en je partner. Na deze dag keren jullie gegarandeerd ontspannen terug naar je accommodatie.

Spa - uitjes voor koppels aan de Côte d'Azur

Foto: Camille / Kmile via Unsplash

Parc Zoologique de Fréjus

Een dagje uit naar de dierentuin is altijd leuk. Een dagje naar Parc Zoologiqeu de Fréjus is echter nog leuker! In dit park zijn heel veel wilde dieren te vinden. Tijgers, schildpadden, apen en een prachtige omgeving is wat je tegenkomt in deze dierentuin. Bekijk samen hoe de aapjes, nijlpaarden pelikanen en nog meer gevoerd worden en leer van alles over deze leuke dieren. Zoek het gevaar op bij de zwarte panter, tijger, wolven en leeuwen. Loop samen door deze prachtige dierentuin, geniet van alles om je heen en beleef een romantisch en leuk uitje met z’n tweeën!

Uitjes voor koppels aan de Côte d'Azur - Parc Zoologique de Fréjus

Foto: Alexas_Fotos via Pixabay

Is de Côte d'Azur ook jouw favoriete vakantiebestemming?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Pagina delen

10

Esterel Caravaning

Familie Snel- Zaanen, 27 mei 2019

Camping vol privacy

Ervaring

Wij vonden het een zeer mooie camping met mooie faciliteiten. Het was heel schoon en rustig. Doordat er veel hoogte verschil is heb je veel privacy bij je caravan.

Tips in de omgeving

Mooie kustlijn en mooie kustplaatsen. Hoop mooie, luxe boten in de haven. Erg leuk om te zien

Bezocht Esterel Caravaning in juni 2018 met gezin.

Bestemming bekijken

CotedAzur.nl