Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van TravelmarkAlle blogs

Selectcamp

gegarandeerd relaxt op vakantie!

Ben je op zoek naar een luxe kampeerbestemming aan de Côte d’Azur? Bij Selectcamp vind je die! Geef je kampeervakantie een upgrade door een mobilehome te huren of een luxe ingerichte tent. Neem een kijkje tussen het aanbod en je vindt vanzelf je droombestemming!

Selectcamp voor luxe en comfort

Als je op vakantie bent, wil je het liefst een zo relaxt mogelijke tijd. Met een eigen tent of caravan kan dit niet altijd: je moet veel spullen mee en op locatie kun je niet meteen je intrek nemen. Voor de relaxte vakantiegangers biedt Selectcamp de oplossing: verblijven in een bungalow of een Airlodge en genieten van luxe en comfort. Een eigen badkamer en toilet, dat is toch heerlijk! En ’s avonds lekker koken in je eigen keuken en genieten van een wijntje op je eigen terras, gegarandeerd een relaxte topvakantie. En het beste? Je hebt alle faciliteiten van de camping nog steeds dichtbij. Je boodschappen doen bij het campingwinkeltje of animatie voor de kinderen, je hoeft je tijdens je verblijf niet te vervelen.

Selectcamp is opgericht door Loek van Loo en is sinds 1992 de specialist in het verzorgen van luxe kampeervakanties. Kenmerkend voor deze aanbieder is de persoonlijke hulp, ook terug te zien in de slogan: ‘with the personal touch’.

Pagina delen

9

Domaine du Colombier

Familie Rutten, 26 september 2016

Alles wat je mag verwachten

Super ligging op 4,5 km van het strand en 2 km van centrum Fréjus camping heeft alles wat je van een 5-sterren camping mag verwachten.

Bezocht Domaine du Colombier met partner.

Bestemming bekijken

CotedAzur.nl