Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van TravelmarkAlle blogs

Vacanceselect

Een veelzijdig campingaanbod in heel Europa!

De geschiedenis van Vacanceselect als groot familiebedrijf begint eigenlijk dertig jaar geleden op een eenvoudige camping bij het Gardameer. Toen al, ging het om die ‘personal touch’, gastheerschap en gastvrijheid. Loek van de Loo, oprichter van Vacanceselect had al van kleins af aan de droom om een eigen camping te runnen. Deze droom werd in 1982 werkelijkheid, als hij (mede)eigenaar wordt van een nieuw campinkje aan het Gardameer: camping Weekend. Twee jaar worden start Loek van de Loo met het verhuren van vakantieaccommodaties aan het Gardameer. En sindsdien is er veel veranderd…

Sinds 2004 is Vacanceselect een internationaal opererende vakantieaanbieder, gespecialiseerd in campings, glamping en vakantieparken. Omdat Vacanceselect staat voor kwaliteit en zekerheid, hebben ze zich aangesloten bij de ANVR, NCV, de SGR en Thuiswinkel Waarborg. Bij Vacanceselect hebben de medewerkers stuk voor stuk passie en plezier voor het vak. Dat zal je gelijk merken als je in contact komt met één van de 125 medewerkers bij de touroperator. Samen werken ze aan een topaanbod in alle denkbare soorten accommodaties op campings en vakantieparken: van compleet ingerichte glampingtenten tot luxe vakantiehuisjes.

In totaal zijn er 51 bestemmingen te vinden in 8 Europese landen. Elke camping heeft een uitgebreid aanbod in verschillende accommodaties. Je kunt kiezen om simpel en traditioneel te kamperen, maar ook aan luxe glamperen is veel keuze. Glamping is een trend waar Vacanceselect al vanaf het begin er op inspeelt. Zo hebben ze in de loop van de tijd veel verschillende luxe accommodaties ontwikkeld, die ze ook continu aanpassen en doorontwikkelen. Je kunt ze ook wel dé glamspecialist in de markt noemen.

Elke bestemming en accommodatie is door Vacanceselect nauwkeurig uitgezocht en wordt geselecteerd op kwaliteit, ligging, gastvrijheid en ambiance. Omdat Vacanceselect voor iedereen aantrekkelijke vakanties wilt aanbieden, vernieuwen ze zo nu en dan ook het aanbod. Voor ieder wat wils!  De meest gezellige en mooie campings vind je dus in het aanbod van Vacanceselect.

Pagina delen

Rivièra d’Azur - CotedAzur.nl Tip
7,1

Rivièra d’Azur

Fréjus

  • Gezellige familiecamping
  • Ongeveer 4 km van het strand
  • Waterglijbanen

Zoek de luxe op op deze 5 sterrencamping. Er is genoeg zwemplezier met alle waterglijbanen!

CotedAzur.nl