Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Beleef de nazomer aan de Côte d’Azur

Met dit herfstige weer in Nederland verlang je al snel terug naar die warme zomerdagen aan de Côte d’Azur. Maar waarom zou je je vakantie beperken tot de zomervakantie? Ook in de nazomer is dit een prachtige vakantiebestemming. En voor de actieve vakantieganger is deze periode qua temperatuur perfect om iets te ondernemen.

Een stedentrip aan de Côte d’Azur

Bij de Côte d’Azur denk je al snel aan een dagje aan het strand of lopen langs de jetset in Saint-Tropez, maar deze Zuid-Franse regio heeft veel meer te bieden dan dit. Alleen al voor een stedentrip leent de Côte d’Azur zich perfect. Breng bijvoorbeeld een bezoekje aan Nice of Monaco. In de herfst raak je niet zo snel oververhit tijdens je bezoek, waardoor je veel meer van de stad zult zien. Om nog maar niet te spreken over de prachtige herfstkleuren aan de bomen. Dit levert natuurlijk prachtige plaatjes op. Vergeet in Monaco geen bezoekje te brengen aan het prachtige Prinselijk Paleis en sla in Nice een bezoekje aan één van de vele musea niet over.

Nazomer aan Côte d'azur

De ideale periode voor de watersport

Een groot voordeel van een vakantie in de nazomer: de grootste drukte op de stranden is voorbij. Dit geeft meer ruimte voor de watersport. Of je nu wilt kitesurfen of eens een jetski wilt uitproberen, aan de Côte d’Azur kan het allemaal. In elke badplaats vind je een aanbieder van watersport. Ook kun je ervoor kiezen een bootje te huren voor een prachtig uitzicht op de kustlijn.

Nazomer aan Côte d'azur

Overtuigd? Ga voor een zorgeloze vakantie!

De Côte d’Azur is ook in de nazomer nog een zeer populaire vakantiebestemming. De meeste accommodaties zijn daarom ook gewoon beschikbaar in deze periode. Ben je benieuwd welke vakantiebestemmingen precies? Kijk dan eens tussen ons aanbod om te kijken of jouw favoriete vakantiebestemming beschikbaar is. Reserveren is wel zo handig!

En vergeet je ook niet goed verzekerd op pad te gaan? Bij Centraal Beheer kun je eenvoudig je premie berekenen, zodat je precies weet wat jij kwijt bent voor een zorgeloze vakantie.

Is de Côte d'Azur ook jouw favoriete vakantiebestemming?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

CotedAzur.nl