Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van TravelmarkAlle blogs
7,8

Les Pêcheurs

Roquebrune sur Argens

  • Een heerlijk meertje
  • Nederlandstalige animatie
  • Jacuzzi

Camping Les Pêcheurs is een camping voor de hele familie. Het zal je misschien verbazen dat de camping aan een doorgaande weg ligt, maar als je eenmaal op de camping staat merk je daar helemaal niks meer van. Voor een middagje of een avondje uit kun je naar het centrum van het middeleeuwse plaatsje ‘Roquebrune sur Argens‘. Dit stadje ligt op loopafstand van de camping.

Faciliteiten op camping Les Pêcheurs

De camping is ruim ingericht en er is veel schaduwrijk. Op het heetst van de dag kun je nog lekker terug kruipen in de schaduw om lekker uit te rusten. De camping heeft 3 zwembaden, voor jong en oud! Eén van die zwembaden hoort bij de spa. Ideaal voor ouders om eens lekker uit te rusten en ook te genieten. Een dagje aan het strand kan natuurlijk ook! De zee ligt op ongeveer 10 kilometer afstand van de camping af. Verblijf comfortabel in een stacaravan of Lodgetent.

Maar daarmee houdt het niet op want via een tunneltje onder de weg door kom je bij een heerlijk zandstrandje aan het meertje, waar je o.a. waterfietsen kunt huren. Je kunt op de camping ook kano’s huren, ideaal om een uurtje op de Argens te peddelen en helemaal tot rust te komen.

Les Pêcheurs op de kaart

Toon op kaart

Hoe lang ben ik onderweg?

Routebeschrijving

Overige bestemmingen in de buurt

Les Cigales - CotedAzur.nl

Les Cigales

Roquebrune sur Argens

  • Waterparadijs van 11.000 m²
  • Kinderbaden
  • Bubbelbad van 110 m²

Camping Les Cigales ligt in een van de mooiste gebieden van de Côte d'Azur, op nog geen 20 kilometer van het strand af; een ideale vakantiebestemming in Frankrijk!

CotedAzur.nl