Schaduw door de vele pijnbomen

Direct boeken »

Hyères

"Watersporten of relaxen op het strand, bij Eurosurf is voor ieder wat wils!"

Direct boeken »

Eurosurf

Hyères

  • Direct aan het strand gelegen
  • Leuke camping voor kinderen
  • Volop activiteiten in de omgeving

Eurosurf maakt een vakantie aan de Côte d’Azur nog heerlijker dan het al is, met de vele mogelijkheden tot watersporten en uitstapjes in de omgeving. Kies voor Eurosurf en ontdek het echte Franse leven!

Eurosurf op de kaart

Hoe lang ben ik onderweg?

Routebeschrijving

Camping Eurosurf ligt tegenover het eiland Porquerolles, temidden van de duinen, op een domein van 10 ha, direct aan het strand van de Côte d’Azur! Een ideale plek voor een zonvakantie! De camping ligt direct aan het strand, tussen Hyères en Giens in, op een landstrook die het schiereiland Giens verbindt met het vaste land.

De baai waar de camping in ligt maakt het ideaal om te watersporten. Je kunt er Jetskien, duiken, zwemmen, zeilen en natuurlijk windsurfen. Ten westen van de camping ligt de weg die van Hyeres naar Giens loopt en met een bushalte vlakbij de ingang van de camping is het extra makkelijk deze plaatsen te bezoeken.

Faciliteiten op camping Eurosurf

De bungalowtenten en stacaravans beschikken alle over tuinmeubilair en de vele pijnbomen op de camping maken het goed toeven op deze camping. Vooral tieners en de iets oudere kinderen zullen zich hier uitstekend vermaken.

Op ontdekking in de omgeving

Er zijn enorm veel redenen om erop uit te gaan en om de omgeving te ontdekken. Bijvoorbeeld Hyères en de oude binnenstad, het binneland van de Var of het Massif des Maures. Maar ook de 3 eilanden van Hyères die ook wel Iles d’Or worden genoemd, de Gouden Eilanden. Deze heten Port Cros, Porquerolles, Le Levant, Het Etang en zijn zeker de moeite waarde om te bekijken!

Zon, zee, strand en een prachtige omgeving, dat is camping Eurosurf ten voeten uit!

Kenmerken

  • Direct aan het strand gelegen
  • Leuke camping voor kinderen
  • Volop activiteiten in de omgeving

In de buurt van Eurosurf

International

Meer informatie »

Overige bestemmingen in de buurt

International - CotedAzur.nl Tip

International

Hyères

  • 500 meter van het strand
  • Terras met uitzicht op zee
  • Genieten in de wellness

Camping International ligt op het zuidelijkste punt van de Côte d'Azur op het schiereiland Giens, met rotsen en het helder blauwe water is het adembenemend!

CotedAzur.nl