Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Le Clos Bonaventure

Le Clos Bonaventure

Saint-Tropez

  • Op maar 300 m van de zee
  • Vakantiepark vlakbij Saint Tropez
  • Voorzien van airco

De Côte d’Azur beleven doe je op vakantiepark Le Clos Bonaventure! De ligging is ideaal en niet geheel onbelangrijk: de camping is kindvriendelijk. Hier wil je niet meer weg!

Een vakantiepark in de buurt van Saint-Tropez, dat klinkt toch helemaal goed? Vakantiepark Le Clos Bonaventure ligt bijna in deze stad. Je hoeft maar 300 meter te lopen totdat je op het prachtige zandstrand van de Côte d’Azur in de zon kan liggen. Als je de stad van Saint-Tropez wilt verkennen, hoef je maar 700 meter te lopen en dan ben je al bij de haven. Een zorgeloze vakantie voor jong en oud aan de Côte d’Azur in Zuid-Frankrijk!

Faciliteiten van vakantiepark Le Clos Bonaventure

Naast lekker relaxen bij je vakantiewoning is er ook genoeg te ondernemen op dit vakantiepark. De camping is geheel kindvriendelijk: het park is namelijk autovrij! De kids kunnen dus overal spelen en rondrennen. Bij het zwembad kun je met de kinderen lekker in het water spelen of bubbelen in de jacuzzi. Er is tevens een kinderbad aanwezig, dus ook de allerkleinsten vermaken zich op dit vakantiepark. Voor leuke spelletjes kun je terecht bij de jeu de boules plaats en de ping-pong tafel. Tenslotte kunnen ook watersporters hier hun hart ophalen. Je kan op het park namelijk zelfs (leren) windsurfen! Kortom; een vakantie doorbrengen op vakantiepark Le Clos Bonaventure is volop genieten en ontspannen.

Eropuit

Op één kilometer afstand bevindt zich een bakker waar je ’s ochtends of tussen de middag lekkere croissantjes of een baguette kan halen! Op twee kilometer afstand bevindt zich een supermarkt. Hier kan je de rest van je boodschappen halen. Het centrum van Saint-Tropez is vlakbij, dus voor een hapje en een drankje (of dansje) kun je natuurlijk ook hier terecht.
Ontdek ook de prachtige omgeving van de Côte d’Azur: wijngaarden, uitgestrekte stranden, de kristalblauwe zee en de ongerepte natuur. Een klein uurtje rijden van de camping vind je het natuurgebied Plaine des Maures. In dit unieke natuurreservaat is de biodiversiteit enorm groot. In dit heuvelachtige gebied zie je tal van pijnbomen, eikenbomen, verschillende soorten grassen, struikgewassen en weidevelden. Het is één en al ongerepte groene natuur. Hier kun je tijdens een wandeling prima tot rust komen. Voor meer wandelinspiratie kun je kijken op onze pagina wandelen.

Le Clos Bonaventure op de kaart

Hoe lang ben ik onderweg?

Routebeschrijving

CotedAzur.nl