• Volg CotedAzur.nl

3 zwembaden en spa

Direct boeken »

Roquebrune sur Argens, Var

Dana Kiks

"Camping Les Pêcheurs in Roquebruns-sur-Argens in een plaatsje voor jong en oud. Van ontspannen in de spa en kanoën op het meer; er is van alles te doen!"

Direct boeken »

Les Pêcheurs

Een geweldige camping voor jong en oud!

Camping Les Pêcheurs is een camping voor de hele familie. Het zal je misschien verbazen dat de camping aan een doorgaande weg ligt, maar als je eenmaal op de camping staat merk je daar helemaal niks meer van. Voor een middagje of een avondje uit kun je naar het centrum van het middeleeuwse plaatsje ‘Roquebrune sur Argens‘. Dit stadje ligt op loopafstand van de camping.

Faciliteiten op camping Les Pêcheurs

De camping is ruim ingericht en er is veel schaduwrijk. Op het heetst van de dag kun je nog lekker terug kruipen in de schaduw om lekker uit te rusten. De camping heeft 3 zwembaden, voor jong en oud! Eén van die zwembaden hoort bij de spa. Ideaal voor ouders om eens lekker uit te rusten en ook te genieten. Een dagje aan het strand kan natuurlijk ook! De zee ligt op ongeveer 10 kilometer afstand van de camping af. Verblijf comfortabel in een stacaravan of Lodgetent.

Maar daarmee houdt het niet op want via een tunneltje onder de weg door kom je bij een heerlijk zandstrandje aan het meertje, waar je o.a. waterfietsen kunt huren. Je kunt op de camping ook kano’s huren, ideaal om een uurtje op de Argens te peddelen en helemaal tot rust te komen.

Kenmerken

  • Een heerlijk meertje
  • Nederlandstalige animatie
  • Jacuzzi

Social media

8

Les Pêcheurs

Familie van Zuijlen, 26 september 2016

de Cabanas zijn perfect!

Mooie cabanas die mooi beschut liggen en redelijk goed gesitueerd (beter dan de mobil homes die veel in een rij staan). goed zwembad, lekker restaurant, kanoen is leuk, meer ook maar mocht iets netter zijn. En de ligging t.o.v. strand en steden, dorpjes en binnenland is heel goed. Cabanas zijn perfecte accomodaties, lekker ruim, bedden prima, keuken prettig en net sanitair. Meertje is wel een pluspunt, maar had er meer van verwacht, schoner. Dorpje, binnenland goed bereikbaar en de stranden van St Tropez tot St Raphael is mooi en goed te bezoeken. Ook in hoogseizoen, ook al is het dan (natuurlijk) een druk gebied.

Bezocht Les Pêcheurs met partner.

Bestemming bekijken

CotedAzur.nl