• Volg CotedAzur.nl

Zwembad, spa, beautycentrum en meer!

Direct boeken »

Fayence, Var

Tessa Irani - de Rouw

"Luxe villa's en vakantiewoningen; echt genieten aan de Côte d'Azur doe je op Domaine de Fayence!"

Direct boeken »

Domaine de Fayence

Een exclusief domein opgezet als authentiek Provençaals dorpje!

Domaine de Fayence is een exclusief domein dat is opgezet als authentiek Provençaals dorpje. Alle villa’s, appartementen en vakantiewoningen zijn comfortabel ingericht en beschikken over een eigen tuin met tuinmeubilair en airconditioning. Dit vakantiepark is opgezet als klein dorpje met een zwembad, een spa, een beautycentrum een relaxruimte en een restaurant. Geniet van de mediterane bomen en planten rondom het dorpspleintje.

Je vindt er een zwembad, een spa, een beautycentrum, een relaxruimte en een restaurant. En in de omgeving kunt je de gezellige Provençaalse plaatsjes ontdekken. Of naar het strand en de natuur in. Dit vakantiepark is een aanrader voor een veelzijdige vakantie aan de Côte d’Azur! Bezoek vanuit het park heel gemakkelijk de plaats Fayence!

De voorzieningen van Domaine de Fayence

Een plek voor ontspanning is Domaine de Fayence wel. Voor verkoeling en ontspanning kun je gebruik maken van het buitenbad met een jacuzzi, een ondiep bad voor de kinderen en een spa en beautycentrum. Daarnaast is er een sportveld waar je kunt tennissen en jeu de boulen. De kinderen vermaken zich helemaal met het uitgebreide animatie- en entertainmentprogramma.

Er is een restaurant aanwezig waar je ’s avonds kunt genieten van één van de typisch Franse specialiteiten. Kortom; een vakantie op deze bestemming garandeert een heerlijke vakantie. Het is een ideale plek voor een veelzijdige vakantie aan de Côte d’Azur!

Kenmerken

  • In exclusief domein
  • Authentiek Provençaals dorpje
  • Ontspanning en sport

Social media

8

Domaine de Fayence

Familie Vanachter, 26 september 2016

Villa's met eigen zwembad!

Het is een mooi vakantiepark, leuk gelegen. De villa’s zien er ook leuk uit, zo met je eigen zwembad. Anderzijds was het nu jammer dat met het einde van het seizoen veel faciliteiten verdwenen, zelfs het zwembad werd gesloten. Tips in de omgeving zijn Fayence en Seillans.

Bezocht Domaine de Fayence met partner.

Bestemming bekijken

CotedAzur.nl