• Volg CotedAzur.nl

Golfbaan op 5 minuten rijden!

Direct boeken »

Bormes les Mimosas, Var

"Gemoedelijk, kleinschalig en luxe; de 3 kenmerken die bij Domaine de Valcros passen. Vanuit je villa met eigen zwembad geniet hier van een welverdiende vakantie!"

Direct boeken »

Domaine de Valcros

Een kleinschalig villapark met een eigen zwembad en uitzicht over de Middelandse Zee!

Domaine de Valcros is een kleinschalig villapark met een eigen zwembad en uitzicht over de Middelandse Zee. Het is niet al te groot, maar je geniet wel van de rust en de luxe die de villa’s uitstralen. Denk er maar eens over na, in een villa voor 8 of 10 personen geniet je van alle luxe, de warmte en de gezelligheid. Vanaf je balkon of terras heb je een prachtig uitzicht over de zee. Dat is genieten toch?

Faciliteiten van Domaine de Valcros

Het villapark bestaat uit 17 verzorgde villa’s en is voorzien van alle luxe, waaronder wasmachine, een sateliet TV en nog meer. Op warme dagen spring je lekker in je eigen zwembad. En natuurlijk ook op koelere dagen, je hebt immers je eigen zwembad voor de deur! Daarnaast kun je ook nog gebruik maken van het gemeenschappelijke zwembad van het park. Het is de perfecte bestemming wanneer je wilt genieten van rust, ruimte en comfort.

Activiteiten kun je goed ondernemen in de omgeving. Zo kun je diverse watersporten uitoefenen, zoals zeilen, surfen en duiken. Er is kinderanimatie op het strand en ben je fan van golven? Er is een uitgebreide golfbaan op ongeveer 5 minuten rijden vanaf het villapark.

Domaine de Valcros is de ideale bestemming om te genieten van rust, ruimte en comfort en een prachtig uitgangspunt om de Côte d’Azur en de Provence te ontdekken.

Kenmerken

  • Voor 8 tot 10 personen
  • Uitzicht over de zee
  • Wijngaarden en bossen

Social media

CotedAzur.nl