• Volg CotedAzur.nl

Met eigen terras!

Direct boeken »

Grimaud, Var

Tessa Irani - de Rouw

"Les Bastides de Grimaud is een vakantiepark op loopafstand van het plaatsje Grimaud. Rust, ruimte en plezier komen hier samen op je vakantie!"

Direct boeken »

Les Bastides de Grimaud

Dit park betaat uit 51 appartementen verdeeld over 8 Provençaalse "bastides"

Op 1 km van het oude centrum van het dorp Grimaud aan de zonovergoten en populaire Côte d’Azur bevindt zich Résidence Les Bastides de Grimaud. Dit park betaat uit 51 appartementen verdeeld over 8 Provençaalse “bastides”. Het is een gezellig kleinschalig domein met comfortabel ingerichte appartementen.

Les Bastides de Grimaud is geen enorm vakantiepark, maar je bent hier van alle gemakken voorzien. Je kunt lekker ontspannen en afkoelen in het zwembad met een zonneterras en een kinderbad. Voor de sportievelingen is er een fitnessruimte.

Elk appartement heeft een eigen terras waar je ’s avonds op en top kunt genieten van een heerlijk lokaal wijntje of een smakelijk diner. Zelfs over de afwas hoef je je niet druk te maken, die zet je gewoon in de afwasmachine!

Op ontdekking in Grimaud

Het plaatsje Grimaud is rijk aan historie en heeft charmante steegjes en met bloemen overdekte gevels. Op 12 km vindt je Saint-Tropez wat je zeker niet mag missen. Ga lekker zitten op het terras van een bistro en kijk toe hoe Franse oudjes hun zilverkleurige jeu-de-boules ballen laten neerploffen op het zand, temidden van de platanen. Proef het echte Franse leven!

Les Bastides de Grimaud is de ideale plek om de Côte d’Azur te ontdekken, de charme van de streek op te snuiven en een heerlijke vakantie te beleven!

Kenmerken

  • Strand op 3 km afstand
  • Kleinschalig vakantiepark
  • Comfortabele inrichting

Social media

9

Les Bastides de Grimaud

Familie Meijvogel-Noort, 26 september 2016

Aanrader!

Mooie ervaring vanwege de ligging. In omgeving van Grimaud Port kun je veel doen en er zijn vele leuke plekjes in de buurt.

Bezocht Les Bastides de Grimaud met partner.

Bestemming bekijken

CotedAzur.nl