• Volg CotedAzur.nl

Omgeven door wijngaarden!

Direct boeken »

Roquebrune sur Argens, Var

Tessa Irani - de Rouw

"Camping Les Cigales ligt in een van de mooiste gebieden van de Côte d'Azur, op nog geen 20 kilometer van het strand af; een ideale vakantiebestemming!"

Direct boeken »

Les Cigales

Met diverse activiteiten op en rondom de camping

Camping Les Cigales ligt in een van de mooiste gebieden van de Côte d’Azur, niet ver van de Middellandse Zee! Dat noem je nou nog eens een ideale vakantiebestemming. Het terrein is deels glooiend en omgeven door wijngaarden. Les Cigales ligt op nog geen 20 kilometer van het strand af, een dagje op het strand vertoeven kan dus prima.

Faciliteiten op Les Cigales

De kinderen vermaken zich zeker in een van de zwembaden (waarvan een verwarmd), in de speeltuin of op het strand van de azuurblauwe zee, die op nog geen 20 kilometer van de camping te vinden is.

Op de camping kun je heerlijk vertoeven. De Franse zon schijnt heerlijk en je kunt je middagen invullen met een dag strand, een bezoekje in de omgeving of lekker aan het zwembad. Rond etenstijd kun je zelf koken, of ga je liever uit eten? Dat kan ook! Er is een goed restaurant op de camping voor de lekkerste gerechten. Aan het einde van de dag duik jij lekker je zachte bed in waar de stacaravan over beschikt.

Op ontdekking in de omgeving

Naast de camping is een leuk avonturenpark, hoog in de bomen! De ponykar maakt regelmatig ritjes in de omgeving. De op de heuvels gebouwde dorpjes, met pittoreske markten, stralen de echte sfeer uit van de Côte d’Azur. Een tochtje naar het sfeervolle Saint-Tropez of flaneren over de boulevard van Saint Raphaël staan vast wel op het programma. Maar ook het binnenland biedt tal van mogelijkheden: Fayence met de gezellige nauwe straatjes, Grasse met heerlijke geuren van parfum of bijvoorbeeld een wandeling in het Massif des Maures. Ook Cannes, Nice en Monte-Carlo zijn goed vanaf de camping te bezoeken.

Kortom: een vakantie op de camping Les Cigales geeft veel plezier!

Kenmerken

  • Waterparadijs van 11.000 m²
  • Kinderbaden
  • Bubbelbad van 110 m²

Social media

10

Les Cigales

Familie Torfs, 26 september 2016

Zeer lekker eten!

Het personeel is heel vriendelijk, de zwembaden zijn dik in orde, het eten in het restaurant was zeer lekker en er is veel te bekijken in de omgeving!

Bezocht Les Cigales met partner.

Bestemming bekijken

CotedAzur.nl