Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Fietsen in Nice

Op vakantie willen veel mensen zo veel mogelijk zien van het gebied waar zij zijn. Nou kan dat via een bus tour waarbij je alle highlights van de stad zult zien. Ook zijn er georganiseerde groepsactiviteiten waarbij je bijvoorbeeld wijn gaat proeven. Maar wat nou als je echt iets wil zien van het gebied, zonder in een overvolle bus te zitten… Wat is er, voor ons Nederlanders, dan beter dan de fiets? Je bent vrij, lekker in beweging en je kunt genieten van de frisse lucht. Daarom geef ik jullie tips voor een fietstocht in Nice.

Fietsen in Nice: De Highlights

Leuk voor één van je eerste dagen in Nice, de Highlights fietstour. Met een lokale gids fiets je langs alle belangrijke trekpleisters in Nice, zoals Hotel Negresco, Promenade des Anglais en de haven van Nice. Binnen 3 uurtjes heb jij heel Nice gezien en heb je een goed beeld van hoe de stad in elkaar zit. Dan kun je de rest van de vakantie die kaart ook wel thuislaten, en bijna als een local door Nice paraderen.

Prijs: €29
Boek alvast online!

Fietsen in Nice: Privégids

Ben je met een grote groep of wil je liever niet met andere toeristen een fietstocht door Nice maken? Boek dan dezelfde fietstour met een Nederlandse privégids! Door de dag heen mag je de fietstocht wat veranderen als er bepaalde hotspots zijn die je niet of juist wel wil zien. Dat is dan weer het voordeel van deze tour. Qua prijs verschilt het niet bijster veel!

Prijs: €35
Boek alvast online!

Fietsen in Nice: Avond

Ben je in Nice in het hoogseizoen en is het overdag te warm voor te veel lichamelijke beweging? Kies dan voor de avond tour! De stad is dan prachtig verlicht en het oude centrum straalt sfeer uit. Ook de fietsen worden ’s avonds verlicht met led lampjes wat een leuk effect geeft, ook voor de voorbijgangers.

Prijs: €35
Boek alvast online!

nice

Welke fietstour het ook wordt, doe het aan het begin van je vakantie! Zo kun je de tips van de gids meenemen voor de dagen dat je er nog bent. Wil je nou liever zelf op pad gaan zonder gids? Huur dan een fiets in het centrum van Nice al vanaf €12! Adres: 2 Rue Blacas, Nice.

Is de Côte d'Azur ook jouw favoriete vakantiebestemming?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

CotedAzur.nl