Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Met de tent of caravan naar de Côte d’Azur

Volgend jaar voor het eerst met de tent of caravan op vakantie of benieuwd hoe je jouw kampeerervaring nog beter kunt maken? Bezoek de Kampeer & Caravan Jaarbeurs in Utrecht voor nieuwe inspiratie!

‘Camperen voor Broekies’

op het plein ‘Camperen voor Broekies’ hoor je van allerlei tips en tricks voor je eerste kampeervakantie. Je hoort hier bijvoorbeeld hoe je je verzekering moet regelen en welke verschillende soorten campers er bestaan. Voor een campervakantie aan de Côte d’Azur is het bijvoorbeeld handig om te weten hoe het zit met de tolkosten. Er bestaan namelijk verschillende klasses voor campers en caravans. Ook kun je een camper of caravan testen door een proefritje te maken. Zo ga je zelfverzekerd op reis.

Kies ook een goede overnachtingsplaats voor je vakantie met de camper of caravan, want je bent een stukje langer onderweg dan met de auto. Liever op vakantie in een tent? Breng dan een bezoekje aan het Tentenplein. Hier vind je tenten in alle soorten en maten: van koepeltentjes tot daktenten: er is voor elk wils. Op het plein ‘Camperen voor Broekies’ kun je dagelijks meespelen met de loterij, waar je verschillende prijzen kunt winnen. Win bijvoorbeeld een camperreis!

Voor de ervaren kampeerder

Natuurlijk zijn er onder jullie ook doorgewinterde kampeerders en fans van de Côte d’Azur. Als doorgewinterde kampeerder beleef je de beurs op een andere manier. Neem bijvoorbeeld een kijkje op het Innovatieplein voor de laatste trends op het gebied van kamperen. Probeer de ‘Outchair’, een verwarmde campingstoel, voor de koelere avonden aan zee. Of kies je eigen caravan met smartphone-bediening, zodat je de airco vanuit de auto alvast aan kunt zetten. Handig als je even af wilt koelen na een middagje op het strand of een bezoekje aan één van de steden aan de Côte d’Azur. Een keer wat anders dan een kampeervakantie aan de Côte d’Azur? Ga kamperen op de pop-up camping voor de Jaarbeurs. Zo ben je als eerste op de beurs en kun je de nieuwste accessoires meteen testen op je eigen kampeerplaats!

Tickets en informatie

Enthousiast geworden van dit verhaal? Kijk op de website van de Kampeer & Caravan Jaarbeurs voor meer informatie en bestel je tickets vooraf online met korting. De Kampeer & Caravan Jaarbeurs vindt plaats in de Jaarbeurs in Utrecht van woensdag 11 oktober tot en met zondag 17 oktober.

Is de Côte d'Azur ook jouw favoriete vakantiebestemming?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

CotedAzur.nl