Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Event: Telethon

Nationaal event om geld op te halen voor onderzoek naar neuromusculaire aandoeningen

Wie een eerste of tweede huis aan de Côte d’Azur bezit, weet dat we hier bevoorrecht zijn. Na een weekje November storm en wat rondvliegende parasols is het overdag gewoon ouderwets voorjaar waarbij de temperatuur oploopt tot zo’n 18 graden. Alleen aan het einde van de dag en in de ochtend is het een beetje fris. Zo fris dat je meteen denkt aan sneeuw. Dat is niet zo gek want als we om ons heen kijken dan zijn de Alpen schitterend wit. De eerste ski afdalingen zijn zaterdag gemaakt door een leger van dolenthousiaste ski-fans. Ab en Jo van Wonen aan de Côte d’Azur waren niet bij deze afdalingen. Zij wonen zelf aan de Côte d’Azur en zijn gespecialiseerd in vastgoed aan de Côte d’Azur. Ze konden zelf niet bij deze eerder ski afdalingen zijn, want afgelopen weekend was het ook Telethon. En daar waren zij bij! Lees hier hun verslag.

telethon-france

Deze jaarlijkse landelijke geld inzamelactie voor alle goede doelen is een sociaal gebeuren waarbij iedere vereniging en club in Frankrijk zijn uiterste best doet om met zelfgebakken taarten of spelletjes geld in te zamelen. Wij stonden vol trots te kijken naar de jongste dochter die op ons marktplein met haar cluppie een dansdemonstratie gaf. De show duurde in totaal 30 uur en was live te volgen op een nationale tv zender. Er werd veel energie gegeven door de Fransen om geld op te halen voor neuromusculaire aandoeningen, oftewijl, spier- en zenuw ziektes. En dit is goed gelukt! Door hard te klappen en met de aankoop van enkele lekkernijen hebben we onze bijdrage geleverd aan de bijna honderd miljoen euro die door Telethon opgehaald. Wilt u ook nog wat geld storten voor hutnut dan kan dit via don.telethon.fr.

Meer ervaringen van Ab en Jo, of ben je zelf opzoek naar een eerste of tweede huis aan de Côte d’Azur? Neem dan een kijkje op de website.

Is de Côte d'Azur ook jouw favoriete vakantiebestemming?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht
Mas de Pierredon - CotedAzur.nl

Mas de Pierredon

Toulon

  • Stacaravans op ruime plaatsen
  • Mooi zwemparadijs
  • Sportmogelijkheden

Dicht bij de zee, twee zwembaden en leuke waterglijbanen; dat is camping Mas de Pierredon!

Pagina delen

CotedAzur.nl