Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Onze bloggers

Onze community van bloggers

Onze bloggers

Onze community van bloggers

De Côte d’Azur is één van de magische streken van Frankrijk. Daarom is het team achter Côte d’Azur hier ook het liefste meerdere malen per jaar te vinden. De heerlijke Franse wijnen, de gerechten, de omgeving en het strand kun je haast niet in woorden uitbrengen. Het is een ideale vakantiebestemming! Het is dus ook niet gek dat wij deze passie graag met jullie willen delen. Van de beste restaurantjes in Nice tot de mooiste wandelingen in de omgeving van Cannes, op dit blog vind je alle inspiratie en informatie die je nodig hebt.

Blogger worden?

We weten ook dat wij niet de enige liefhebbers zijn van de Côte d’Azur, onze bloggers zijn daar het grote voorbeeld van. Alle bloggers hebben iets speciaals met de Côte d’Azur. Ze zijn er vanaf kleins af aan altijd al op vakantie geweest, ze hebben er gewerkt als animateur of hebben er zelfs gewoond en gestudeerd! Zij weten als geen ander wat er allemaal te doen en te vinden is aan de Côte d’Azur. We zijn altijd op zoek naar nieuwe bloggers/Francofielen met een frisse blik en originele verhalen, ook als je nog geen ervaring met bloggen hebt!

Lijkt het jou leuk om net als wij blogger te worden op Cotedazur.nl? Wil je graag jouw verhalen en ervaringen delen om anderen enthousiast te maken? Dan is bloggen op Cotedazur.nl wellicht iets voor jou! Neem contact op met Dana via [email protected]!

CotedAzur.nl