Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Hieronder lees je 5 veelgestelde vragen aan ons van onze bezoekers. Heb jij ook een vraag aan ons? Neem dan vooral contact met ons op.

1. Hoe weet ik of mijn vakantiebestemming nog beschikbaar is?

Als je op een pagina met een vakantiebestemming bent, kun je doorklikken naar de aanbieder van die vakantiebestemming. Via deze pagina kun je kijken of de vakantiebestemming nog beschikbaar is in jouw gewenste vakantieperiode. Je kunt natuurlijk ook altijd even contact met ons opnemen, zodat wij het voor je kunnen checken.

2. Zijn er vaste aankomst- en vertrekdagen?

In het hoogseizoen wel. De meeste accommodaties houden hiervoor zaterdag tot zaterdag aan. Bij sommige accommodaties is het ook mogelijk om van woensdag tot woensdag of zaterdag te boeken. Om zeker te weten welke periode je je vakantiebestemming kunt boeken, kun je even de beschikbaarheid checken.

3. Ik heb ook een vakantiebestemming aan de Côte d’Azur, kan ik mij aanmelden?

Ja, dit kan zeker! Op onze pagina bestemming aanmelden kun je hierover meer informatie vinden. Denk bijvoorbeeld aan een campingdetailpagina op onze website die doorlinkt naar jullie website.

4. Ik schrijf graag blogs, kan ik ook voor jullie bloggen?

Ja, zeker. Als je wel eens in de Côte d’Azur op vakantie bent geweest en van reizen houdt, dan kun je je aansluiten bij onze bloggerscommunity. Op deze pagina lees je hier meer over.

5. Mag mijn huisdier mee op vakantie?

Op de pagina over jouw gewenste bestemming kun je informatie vinden of jouw huisdier welkom is. Bij het reserveren via de aanbieder kun je dan vervolgens aangeven wat voor huisdier je mee wilt nemen. De aanbieder reageert dan vervolgens op het verzoek om een huisdier mee te nemen. Als je verzoek wordt geaccepteerd, dan staat in de factuur aangegeven dat je een huisdier meeneemt. De kosten voor het verblijf van je huisdier betaal je ter plaatse.

CotedAzur.nl