Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Dauphiné

Dauphiné

De Dauphiné is een perfecte regio voor natuur- en cultuurliefhebbers. Ook wintersporters en kunnen hier een mooie tijd beleven. Een regio die iedereen iets te bieden heeft!

Alpes-Maritimes

Alpes-Maritimes

Naast mooie natuurgebieden met bergen en valleien kent het gebied Alpes-Maritimes ook mooie steden, waaronder Nice en Antibes.

Bouches-du-Rhone

Bouches-du-Rhone

In de omgeving van Marseille, aan de kust en veel culturele bezienswaardigheden. Breng je vakantie door in de regio Bouches-du-Rhone.

Hautes-Alpes

Hautes-Alpes

Op vakantie in Hautes-Alpes, waar je kunt zwemmen in het Serre-Ponçonmeer of de natuur van nationale parken bewonderen. Lees hier meer over Hautes-Alpes.

Vaucluse

Vaucluse

De Vaucluse is zowel voor sportievelingen als cultuurliefhebbers een prachtig gebied om je vakantie te vieren. Vakantiegevoel gegarandeerd!

Alpes-de-Haute-Provence

Alpes-de-Haute-Provence

Met uitzicht op groene bomen, stromende rivieren en natuurlijk de bergen, is Alpes-de-Haute-Provence de perfecte vakantiebestemming voor natuurliefhebbers.

Var

Var

Een bezoekje aan een van de bekende steden van de regio of een middagje relaxen op het strand. In de regio Var geniet je van totale ontspanning.

Gorges du Verdon

Gorges du Verdon

Gorges du Verdon behoort tot één van de mooiste natuurgebieden van Europa. Een ideale uitvalsbasis voor watersporters, wandelaars en bergbeklimmers.

Provence

Provence

De Provence is bij uitstek een van de mooiste Franse regio's om je vakantie in door te brengen. Geniet hier van de eindeloze natuur en de schattige dorpjes!

CotedAzur.nl