Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van TravelmarkAlle blogs

Over ons

Volop inspiratie over de lange stranden en de azuurblauwe zee!

Over ons

Volop inspiratie over de lange stranden en de azuurblauwe zee!

Cotedazur.nl is hét reisinspiratieblog over de prachtige, zuidelijke streek van Frankrijk! Op dit blog vind je alle inspiratie en tips die je nodig hebt voor een geweldige vakantie aan de Côte d’Azur. Wij geven je tips over al het leuks dat er te doen is, waar je kunt overnachten en welke spots een must zijn om te bezoeken tijdens je vakantie.

Als je op zoek bent naar die ene leuke winkelstad of een cafeetje waar je de echte Franse broodjes kunt proeven, ben je op dit blog aan het goede adres. Onze bloggers kennen de omgeving als geen ander en willen al hun tips graag met je delen. Wij willen je graag inspireren om je volgende vakantie door te brengen op één van de heerlijke glampings, campings of vakantieparken of in een luxe villa, appartement of vakantiewoning aan de Côte d’Azur!

Onze community manager

Cotedazur.nl wordt beheerd door onze Community Manager Dana. Vanaf jongs af aan was ze elke zomer te vinden aan de Côte d’Azur met haar ouders. Toen ze 18 jaar was, heeft ze zich direct aangemeld om als animatrice op een camping aan de Côte d’Azur te werken. Op 20 jarige leeftijd is ze een studie gaan volgen aan een universiteit in Nice en heeft daar een periode gewoond. Haar passie voor deze prachtige streek deelt ze maar al te graag met op dit blog!

Blogger worden?

Wil jij ook graag op een leuke manier jouw verhalen, tips en/of ervaringen delen? Neem dan contact op met Dana via [email protected] of vul het contactformulier in.

We zijn ook te vinden op Facebook, Instagram & Twitter, volg ons daar ook en blijf op de hoogte!

Blogs4Travel

Als onderdeel van Blogs4Travel willen we vakantiegangers inspireren om de mooiste bestemmingen te bezoeken. Cotedazur.nl maakt samen met gardameer.nl, toscana.nl, glamping.nl en kids-campings.com deel uit van het portfolio van Blogs4Travel.

Blogs4Travel is een online adviesbureau dat bedrijven en bloggers, vloggers en social influencers in de reiswereld verbindt door de kracht van content. Met onze labels, of labels van klanten, zetten we nieuwe communities op om bedrijven en bloggers dichter bij elkaar brengen.

Pagina delen

CotedAzur.nl