Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Vakantiewoning

Je eigen vertrek met alle faciliteiten van een vakantiepark

Een vakantiewoning heeft alles op het gebied van een onbezorgde en relaxte vakantie. Klinkt dit als muziek in je oren? Dan is een vakantiewoning wat je nodig hebt. Deze accommodatie bevindt zich op een vakantiepark en heeft alle faciliteiten in de buurt die je kunt gebruiken.

Heb je iets nodig van het vakantiepark? Je bent er snel en ze hebben bijna alles wat je nodig kunt hebben.

Is het nou toch een dag wat minder weer aan de Côte d’Azur? Dat is geen probleem bij deze accommodatie, want je zit altijd overdekt.

Je hebt alles bij de hand van het vakantiepark, en toch je privacy van je eigen woning. Ideaal!

Een vakantiewoning is van alle gemakken voorzien

Erik Hageman

“Zo fijn, een vakantiewoning: alle ruimte en toch het gemak van een vakantiepark!”

De vakantiewoning is ruim en biedt alles voor een fijne vakantie. Meestal bestaan de vakantiewoningen uit een bungalow of een appartement.

Een leuk extraatje is je eigen, compleet ingericht terras of een tuin. Want op vakantie heb je ruimte en buitenlucht nodig!

Boek je toch een vakantiewoning op de eerste verdieping? Maak je geen zorgen over die buitenlucht, je kunt genieten op een balkon, welke ook is ingericht met tuinmeubilair.

Van de faciliteiten van het vakantiepark kun je zorgeloos genieten. Zo beschikken vakantieparken vaak over zwembaden en diverse activiteiten. Sommigen hebben zelfs een wellness en ligging aan een zandstrand.

Ondanks de verschillende vakantiewoningen, beschikken ze allemaal over een zithoek, een volledig ingerichte keuken met alle huishoudelijke benodigdheden en een eethoek.

Er zijn meerdere aparte slaapkamers met bedden en een complete badkamer met toilet, douche en wastafel. In sommige vakantiewoningen komt het ook voor dat er een apart toilet is.

Hoe lekker is de privacy die een vakantiewoning met zich meebrengt! Tegelijkertijd kunnen kinderen vriendjes maken met de andere kinderen op het vakantiepark. Verveling voor de kids is dus ook uitgesloten!

Pagina delen

CotedAzur.nl