Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Appartement

Zorgeloos genieten zonder veel bagage

Een appartement is een mooie accommodatie voor de meest relaxte vakantie. Deze accommodaties staan op vakantieparken aan de Côte d’Azur en beschikken over alle faciliteiten die je nodig hebt voor een heerlijke vakantie.

Voel je je actief en wil je een duik nemen in een zwembad of iemand uitdagen voor een potje tafeltennis? Je hebt overal toegang toe op het vakantiepark om uitgebreid vakantie te vieren.

Het heerlijke aan een appartement is dat veranderingen in het weer geen probleem zijn. Je zit altijd droog. Bij een regenachtige dag kun je je ook binnen prima vermaken. Ook zit je lekker koel, wat weer goed uitkomt in combinatie met de warme zomerse nachten aan de Côte d’Azur.

De inrichting van een appartement

“Een appartement is van alle gemakken voorzien! Alle ruimte en alle faciliteiten van een vakantiepark!”

Een appartement bestaat uit meerdere, aparte slaapkamers met vaste, comfortabele bedden.

Je hoeft dus alleen je koffertje in te pakken en verder niks mee te nemen vanuit huis, want alles staat er al.

Dat geldt ook voor de keuken, die zijn volledig ingericht en klaar om gebruikt te worden.

Een kooktoestel, een koelkast en alle huishoudelijke inventaris zijn aanwezig.

Voor een Frans ontbijtje in de ochtend zon kun je ervoor kiezen om deze op je compleet ingericht terras of balkon te benuttigen.

De tuinmeubels staan al klaar om van de warme zon te genieten. Of om de zwoele, Franse zomeravonden af te sluiten met een heerlijk wijntje.

De badkamer heeft een douche, toilet en wastafel, en in sommige appartementen is er zelfs een apart toilet.

Misschien is een appartement wel wat voor jou!

Pagina delen

CotedAzur.nl