Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Bestemming aanmelden

Wil jij samenwerken met Cotedazur.nl? Dan zit je hier goed!

Bestemming aanmelden

Wil jij samenwerken met Cotedazur.nl? Dan zit je hier goed!

Elke maand bereiken wij een grote groep liefhebbers van deze Franse streek. Zij bezoeken zowel de blog van Côte d’Azur als de sociale media platformen zoals Facebook, Twitter, Instagram en Pinterest. Wij drijven onze lezers graag met geweldige hotspots, de mooiste accommodaties en vakantieparken, handige tips en persoonlijke ervaringen over de Côte d’Azur. Dit doen wij met geselecteerde gepassioneerde bloggers, die ieder op een andere manier een band hebben met de mooiste streek van Frankrijk, de Côte d’Azur!

Past jouw bedrijf of website tussen onze visie over de Côte d’Azur, tips en persoonlijke verhalen en wil je

  • Jouw bestemming in ons aanbod tegen een eenmalige jaarprijs
  • Extra promotie d.m.v. een blog
  • Positie op de website met een uitgelicht blog
  • Extra social media posts
  • Bestemming van de maand op de homepage

Neem contact met op ons om eventuele mogelijkheden te bespreken! Er is altijd ruimte voor nieuwe ideeën.

Meer traffic en een groter bereik

Wil jij je vakantiepark, hotel of camping versterken of de juiste doelgroep bereiken door samen te werken met Cotedazur.nl? Het is mogelijk om je accommodatie of camping te promoten via onze website om meer traffic naar jouw website te leiden. Het is immers zo dat onze bezoekers ook jouw bezoekers worden als jouw bestemming op onze website staat.

Persoonlijk contact met ons team

Je hebt snel en direct contact met onze community manager, Dana. Zij is een groot liefhebber van de Côte d’Azur en helpt je graag om jouw bestemming op een persoonlijke wijze te beschrijven op Cotedazur.nl. Zij helpt je van A tot Z en beantwoordt al je vragen.

Dus vind jij dat jouw pareltje aan het Côte d’Azur eigenlijk niet mag ontbreken op deze website? Neem dan contact met ons op!

Wil je meer weten over een samenwerking? Dan kun je contact met ons opnemen via onderstaand formulier. Je ontvangt binnen drie werkdagen een reactie.

Samenwerken met Cotedazur.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bestemming aanmelden Côte d'Azur

CotedAzur.nl