Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Wijnvakantie

Wijnvakantie

Kom tot rust in één van de vele landgoederen die de Côte d'Azur rijk is. Ontdek onder het genot van een goed glas wijn de mooie natuur in deze regio.

Golfvakantie

Golfvakantie

De Côte d'Azur is een populaire regio onder golfers. Je vindt hier namelijk maar liefst 62 golfbanen. Een golfvakantie moet hier dus zeker lukken. Wij hebben het één en ander voor je uitgezocht!

Met groepen

Met groepen

Met de hele familie of je vriendengroep op vakantie naar de Côte d'Azur? Geen probleem! Er zijn genoeg geschikte accommodaties en in elke plaats is wel wat te beleven. Bezoek een stad, ga naar een waterpark en sluit af met een heerlijk diner.

Weekend naar de Côte d’Azur

Weekend naar de Côte d’Azur

Menton is een relatief onbekende stad aan de Côte d'Azur. Na het lezen van deze pagina wil je tijdens je weekend naar de Côte d'Azur vast en zeker naar Menton!

Met kinderen

Met kinderen

Op zoek naar de perfecte vakantiebestemming voor het hele gezin? Dan ben je in de Côte d'Azur aan het goede adres! Kindvriendelijke campings, lange stranden en veel mogelijkheden tot uitstapjes in de omgeving!

Zwemparadijs

Zwemparadijs

Bij een vakantie hoort natuurlijk waterpret. In de verschillende waterparken die de Côte d'Azur rijk is, ga je dit zeker vinden, maar ook de campings beschikken vaak over een mooi zwemparadijs. De keus is aan jou!

Met de auto

Met de auto

Met de auto naar de Côte d'Azur. Veel Nederlanders doen dit elk jaar weer. Nog niet zo bekend op de Route du Soleil? Lees dan gauw verder!

Glamping

Glamping

De Côte d'Azur telt natuurlijk een aantal chique steden. Wil je ook in stijl verblijven? Kies dan voor comfortabel kamperen, ook wel glamping genoemd!

Met het vliegtuig

Met het vliegtuig

Vanuit Nederland ben je al in ongeveer twee uur in de prachtige Côte d'Azur. Je hebt hier de keuze uit maar liefst vier luchthavens. Wil je graag naar Saint-Tropez? Dan kun je bijvoorbeeld het beste naar Toulon-Hyères vliegen.

CotedAzur.nl