Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Met groepen

Quality time met je vrienden en/of familie!

Hoe meer zielen hoe meer vreugd! De Côte d’Azur is een vakantiebestemming voor iedereen. Met vrienden of de hele familie op vakantie is dus geen probleem. Met z’n allen naar het strand is altijd een goed idee. Wat dacht je van lekker picknicken of met z’n allen duiken of snorkelen?

Met groepen : accommodaties

Het leukste van met z’n allen op vakantie is samen verblijven in een mooi vakantiehuis, een luxe villa, stacaravan of op een leuke camping. Op camping Domaine de Fayence in Fayence kun je verblijven in een appartement (geschikt voor vier personen), in een vakantiehuis (geschikt voor zes of acht personen) of in een villa (geschikt voor zes tot acht personen). Het vakantiehuis beschikt over drie slaapkamers en de villa over vier slaapkamers. Daarnaast heb je zowel op camping Eurosurf in Hyères als op camping Mas de Pierredon in Toulon stacaravans geschikt voor zes personen. De stacaravans op Eurosurf beschikken over twee slaapkamers en die op Mas de Pierredon over drie slaapkamers.

Met groepen : eropuit

Een dagje eropuit hoort er natuurlijk wel een beetje bij. Natuurlijk vindt niet iedereen hetzelfde leuk, maar in de Côte d’Azur is zoveel te zien en te doen, dat er voor iedereen wel wat bij zit. De dichtstbijzijnde stad bezoeken is altijd een goed idee. Vanaf Domaine de Fayence ben je in tien autominuten in het centrum van Fayence. Een typisch Provençaals dorpje met kronkelende straatjes én waar drie keer per week een markt georganiseerd wordt. Ook vind je hier leuke restaurantjes  waar je gezellig met z’n allen kan eten. De omliggende dorpjes rondom Fayence (denk aan Mons en Tourettes) zijn ook zeker een tussenstop waard.

Pretparken en waterparken

Zin in iets actiefs en dol op avontuur? Bezoek dan één van de vele pret- en waterparken die de Côte d’Azur rijk is. Hier vind je natuurlijk veel kinderen, maar ook jongeren en volwassenen kunnen zich hier prima vermaken. Grote glijbanen waar je met z’n tweeën in een opblaasband van af kunt roetsjen of een rit in één van de wildwaterbanen. Verblijf je op camping Eurosurf of Mas de Pierredon, dan is Aqualand in Saint-Cyr-sur-Mer goed bereikbaar. Naast alle glijbanen uitproberen kun je hier ook gewoon op een ligbedje van het mooie weer genieten.

Houd je niet zo van water? Dan is Magic Park Land in Ensuès-la-Redonne een goed alternatief. Vanaf Toulon is dit een uurtje rijden. Hier vind je maar liefst 37 attracties geschikt voor alle leeftijden.

Uit eten en uitgaan

In Toulon zitten tal van restaurants waar je van Franse specialiteiten kunt genieten. Le Bistrot du Boucan is zo’n leuk restaurant waar je met de hele groep terecht kan. Lekker en betaalbaar! Wel even reserveren van te voren. Bij le Bistroquet eveneens in Toulon, kun je simpel maar goed lunchen.

In Hyères kun je in de Golden Eye ’s avonds een lekker wijntje of een tropische cocktail drinken. Een sfeervolle bar met aardig personeel. In Le Sax (ook in Hyères) kun je tot in de late uurtjes feestvieren.

Populaire bestemmingen

CotedAzur.nl