Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Villa

Voor de luxepaardjes, familiemensen en vriendengroepen

Ben jij op zoek naar luxe accommodatie aan de Côte d’Azur, maar hou je tegelijkertijd ook van faciliteiten die een vakantiepark te bieden heeft? Neem dan even een kijkje tussen ons villa aanbod. Villa’s hebben lekker veel ruimte en zijn nog een stukje meer comfortabel dan andere accommodaties. Het leuke stukje aan villa’s is dat ze vaak ingericht zijn in lokale stijl, waardoor je je een echte local voelt.

Villa’s zijn de meest luxe accommodaties die wij aan de Côte d’Azur te bieden hebben. Ze zijn vaak te vinden op een vakantiepark. Toch onderscheidt een villa zich van het feit dat de accommodatie is afgeschermd en erg op privacy gericht. Je hebt de rust en de ruimte die je nodig hebt. Soms kun je gebruik maken van het zwembad van het vakantiepark, maar vaker hebben villa’s ook een privé-zwembad. Optimale luxe dus! De meeste accommodaties in deze luxe categorie bieden 3 of 4 slaapkamers aan. Dit is dus de ideale accommodatie om met meerdere gezinnen te delen, of juist met een vriendengroep. Een echte familie- of groepsvakantie dus!

Sonja LoomanWe gaan dit jaar in een villa met privézwembad – samen met een bevriend stel. Luxe én gezelligheid!

De inrichting van een villa

De villa beschikt altijd over een knusse zithoek met een open haard voor een frisse avond. Er is ook altijd een volledig uitgeruste keuken met een grote eetruimte om alle bezoekers een plekje te geven. Dit geeft leuke mogelijkheden voor families of vrienden. Er is een gasfornuis, een koelkast en een afwasmachine aanwezig. Om het onder de warme temperaturen van de Côte d’Azur lekker koel te houden in huis, beschikken ze vaak over een airco.

Vaak vind je meerdere badkamers, inclusief een douche of een bad en meestal een apart toilet.

Alle opties die deze accommodatie biedt, stralen luxe uit met zuidelijke inrichtingen. Een echt vakantiegevoel dus!

Samengevat; voor comfort en luxe kies je een villa!

Pagina delen

CotedAzur.nl