Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Beoordelingen

Lees hier wat andere mensen van hun vakantie aan de Côte d'Azur vonden

Beoordelingen

Lees hier wat andere mensen van hun vakantie aan de Côte d'Azur vonden

Benieuwd naar de ervaringen van andere vakantiegangers? Hieronder vind je de beoordelingen van vakantiegangers die jou voor gingen op vakantie naar de Côte d’Azur. Kies je verblijf op basis van de beoordelingen, zodat je zeker weet wat je kunt verwachten.

39 beoordelingen gevonden met een gemiddelde van 8.7

9

Holiday Green

Familie Veelen-Engelen, 27 mei 2019

Leuke vakantie vol animatie!

rvaring

Het was een mooi verzorgde camping, de ligging was bijzonder en het personeel was uiterst vriendelijk en behulpzaam. Elke dag een verzorgd programma ( animatie ).

Tips in de omgeving

De plaatsje Fréjus en Saint-Raphaël: de oude kern is erg gezellig en uiteraard de boulevards zijn prachtig. Het strand net voorbij Saint-Aygulf ( hier konden wij ook met de hond terecht, dit is niet overal mogelijk) Een uitstapje naar Cannes en Monaco is aan te bevelen. En Gorges du Verdon mag je zeker niet vergeten.

Bezocht Holiday Green in augustus 2018 met gezin.

Bestemming bekijken
10

Les Prairies de la Mer

Familie Havinga, 27 mei 2019

Camping vol faciliteiten

Ervaring

Camping met unieke ligging aan zee, leuke eetgelegenheden op het strand, heerlijk zwembad voor groot & klein. Feitelijk hoef je het terrein niet af. Prijs voor drankjes zou wat vriendelijker mogen zijn.

Tips in de omgeving

St Tropez, Pampelonne beach, St Maxime.

Bezocht Les Prairies de la Mer in juli 2018 met gezin.

Bestemming bekijken
8

La Palmeraie

Familie Dijkhuizen, 27 mei 2019

Super vakantie gehad

Ervaring

Goed vakantiepark met mooi zwembad, ligging gunstig voor uitstapjes aan de cote d’Azur, handige broodservice voor in de ochtend.

Tips in de omgeving

Grimaud

Bezocht La Palmeraie in juni 2018 met gezin.

Bestemming bekijken
10

l’Arquet

Familie Allertz, 27 mei 2019

Mooie camping

Ervaring

De omgeving is prachtig. Het is een mooie camping, het personeel is vriendelijk. Mooi zwembad met een fantastisch uitzicht en restaurant is ook goed. Het is maar 30 min rijden vanaf het vliegveld van Marseille. Wat ook handig is als je wil vliegen.

Tips in de omgeving

Marquitte, Marseille, Orange(colloseum) etc

Bezocht l’Arquet in september 2018 met gezin.

Bestemming bekijken
8

l’Arquet

Familie Toonen, 27 mei 2019

Prachtige omgeving

Ervaring

Rustige camping (wij waren er in september), vlak langs de zee met rotskust en verschillende baaien waar zwemmen mogelijk is, fraai zwembad. Geschikt om vandaaruit wandelingen en tochtjes te maken. Autoweg is dichtbij. Op een kwartier lopen is een treinstation (La Couronne), voor bijvoorbeeld een dagje naar Marseille.

Tips in de omgeving

Rotskust, baaien. Dorpje La Couronne. Arles. Marseille.

Bezocht l’Arquet in september 2018 met gezin.

Bestemming bekijken
10

Esterel Caravaning

Familie Snel- Zaanen, 27 mei 2019

Camping vol privacy

Ervaring

Wij vonden het een zeer mooie camping met mooie faciliteiten. Het was heel schoon en rustig. Doordat er veel hoogte verschil is heb je veel privacy bij je caravan.

Tips in de omgeving

Mooie kustlijn en mooie kustplaatsen. Hoop mooie, luxe boten in de haven. Erg leuk om te zien

Bezocht Esterel Caravaning in juni 2018 met gezin.

Bestemming bekijken
8

Esterel Caravaning

Familie van Tuijl, 27 mei 2019

Supermooie camping!

Ervaring

Supermooie camping in een prachtig gebied! Vriendelijk personeel en veel activiteiten op de camping

Tips in de omgeving

Rijden langs de kust, strandje vlakbij en meer van Casienne met azuurblauw water, echt prachtig!

Bezocht Esterel Caravaning in augustus 2018 met gezin.

Bestemming bekijken
8

Les Cigales

Familie Moreels, 27 mei 2019

Weer een heerlijke vakantie!

Ervaring

Zeer mooi verzorgd centrum (beplanting, zwembaden, bouwstijl etc), altijd ambiance ’s avonds. Gepaste en toffe animatie (aanwezig maar niet opdringerig). Ook steeds in evolutie (uitbreiding van zwembad). Is nog steeds mooi en verassend en we waren hier 4 jaar gelden ook al geweest. We beloofden nochtans nooit twee maal naar dezelfde plaats op vakantie te gaan. Het was een toffe en deugddoende vakantie!

Tips in de omgeving

De kust op 20 km afstand via een vlotte aangename route (Sainte-Maxime, Saint-Tropez,….) Snorkelen op Ramatuelle (échte aanrader)! Lac de Sainte Croix en de Gorge du Verdun en de vele bergdorpjes.

Bezocht Les Cigales in juli 2018 met gezin.

Bestemming bekijken

Geef een beoordeling

Via onderstaand formulier geeft u ons een cijfer en kunt u een beoordeling insturen:
  • Vul maand en jaartal in
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

CotedAzur.nl