• Volg CotedAzur.nl

Schrijf een beoordeling!

Beoordelingen

Dana Kiks

"Op vakantie naar de Côte d'Azur geweest in één van onze bestemmingen? Laat een beoordeling achter!"

Beoordelingen

Lees hier wat andere mensen van hun vakantie aan de Côte d'Azur vonden

Benieuwd naar de ervaringen van andere vakantiegangers? Hieronder vind je de beoordelingen van vakantiegangers die jou voor gingen op vakantie naar de Côte d’Azur. Kies je verblijf op basis van de beoordelingen, zodat je zeker weet wat je kunt verwachten.

31 beoordelingen gevonden met een gemiddelde van 8.6

10

Domaine du Verdon

Familie Borremans, 15 maart 2017

Al 3 jaar komen we hier terug!

Normaal gaan we nooit terug naar een zelfde camping. Maar hier maken we al 3 jaar een uitzondering voor.. gezellige vamping voor elk wat wils. Tips in de omgeving? St croix, routes des cretes, lac castillion, point sublime, sentier martel, vele buitensporten mogelijk, moustierre.

Bezocht Domaine du Verdon met partner.

Bestemming bekijken
9

Le Clos des Oliviers

Familie Lenoire, 15 maart 2017

Modern park!

Het is een zeer net, modern en ruim omgezet park in een mooie omgeving. Tips? Het bezoeken van de marktjes en de kustplaatsen.

Bezocht Le Clos des Oliviers met partner.

Bestemming bekijken
10

Pachacaid

Familie Raes-Van Den Bos, 22 januari 2017

Lekker overzichtelijk

Rustig gelegen, niet te groot en daardoor overzichtelijk. Mooi strand dichtbij en centraal gelegen.

Bezocht Pachacaid met partner.

Bestemming bekijken
8

Holiday Green

Familie Seising, 22 januari 2017

Veel schaduw!

Mooie camping met veel faciliteiten. In het laagseizoen helaas niet alle faciliteiten open/beschikbaar. In zomer veel schaduw. Groot zonneterras bij zwembad. Half uurtje rijden van strand.

Bezocht Holiday Green met partner.

Bestemming bekijken
10

Le Fréjus

Familie Ruigrok, 4 januari 2017

Fantastische vakantie gehad!

Wij hebben een fantastische vakantie gehad! Onze caravan was super! Prachtige ligging onder de bomen. Winkeltje prima voor de kleine dingen en heerlijke broodjes! De beveiliging was prima! Fijn gevoel dat er een grote poort dicht ging na 10 uur ’s avonds. Onze 3 tieners hebben zich prima vermaakt!

Bezocht Le Fréjus met oudere kinderen.

Bestemming bekijken
8

Esterel Caravaning

Familie Bode, 4 januari 2017

Erg mooi speelfestijn!

Het is een zeer mooie camping met allerlei mooie verblijven. Voor Kids is het super met voor iedere leeftijd wel wat te doen. Erg mooi speelfestijn voor kids zijn toch wel de glijbanen.

Bezocht Esterel Caravaning met jonge kinderen.

Bestemming bekijken
9

Mas de Pierredon

Familie Meulendijks, 4 januari 2017

Heerlijke vakantieplek!

Een mooie bescheiden camping met alle voorzieningen en goed verzorgd. De stadjes met hun markten en de steden op korte afstand!

Bezocht Mas de Pierredon met partner.

Bestemming bekijken
9

Les Parasols d’Argens

Familie Verbaeys, 4 januari 2017

Mooie grote ruimtes!

Het is er proper, rustig, heel betaalbaar. De ruimtes waren mooi groot en alles was goed verzorgd! Vriendelijk onthaal. Fréjus was dichtbij en had een heel mooi strand.

Bezocht Les Parasols d’Argens met partner.

Bestemming bekijken

Geef een beoordeling

Via onderstaand formulier geeft u ons een cijfer en kunt u een beoordeling insturen:
  • Vul maand en jaartal in

CotedAzur.nl