Citytrips

Citytrips

Cannes, Nice en Saint-Tropez: toch wel de bekendste steden van de Côte d'Azur. Pastelkleurige gevels, barokke gebouwen en mooie badplaatsen.

Eten en drinken

Eten en drinken

Bij een vakantie hoort natuurlijk lekker eten en drinken. In de Côte d'Azur kun je zowel kennis maken met regionale delicatessen als met gerechten met buitenlandse invloeden.

IJssalons

IJssalons

Een ijsje kan tijdens je zomervakantie niet missen. Waar waar vind je de lekkerste ijssalons aan de Franse Rivièra? Dat lees je hier!

Wijntour

Wijntour

Ontdek de heerlijke wijnen uit het wijngebied de Côte d'Azur door middel van een wijntour langs de bekendste wijnhuizen van deze Franse regio!

Uitgaan

Uitgaan

Ook uitgaan is een van de dingen die je aan de Côte d'Azur als de beste kunt doen. Maak het zo luxe of gezellig als je zelf wilt in een van de steden!

Evenementen

Evenementen

Je vindt aan de Côte d'Azur gedurende het hele jaar eindeloos veel evenementen. Hieronder lees je wat je hier allemaal kunt doen en meemaken!

Musea

Musea

Cultuurliefhebbers kunnen ook zeker terecht in de Côte d'Azur. In de steden Nice, Antibes en Cannes hangt de kunst letterlijk op straat en kun je één van de vele musea bezoeken die deze steden rijk zijn.

Waterparken

Waterparken

Wil je weten waar je met het gezin naartoe moet gaan voor een gezellig dagje bij een waterpretpark? Lees dan hieronder verder!

Shoppen en winkelen

Shoppen en winkelen

Hier lees je alles over kleine winkeltjes, schattige marktjes of grote modehuizen in de kustplaatsen aan de Côte d'Azur. Perfect voor een dagje shoppen en winkelen!

CotedAzur.nl