Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Waterskiën

Actief genieten!

De Côte d’Azur is de hemel voor watersportliefhebbers! Elke badplaats telt vaak wel één of meerdere watersportcentra. Hiervoor moet je wel van een uitdaging houden! Tijdens het waterskiën bereik je al snel een snelheid van 30 kilometer per uur. Is dit voor jou een eitje? Dan kan je je nog wagen aan de verschillende obstakels. Waterskiën lijkt op het eerste gezicht misschien pittig, maar het is echt een sport voor jong en oud, uit te voeren op alle niveaus.

Waterskiën in Roquebrune-sur-Argens

Aan het meer van Vaudois (Lac du Vadois) in Roquebrune-sur-Argens zit het internationale centrum voor waterskiën gevestigd. Beginners kunnen hier kennismaken met deze sport, maar ook voor gevorderden is dit een goede uitvalsbasis. Het meer van Vaudois is perfect voor waterskiërs. Zo beschikt het meer over verschillende springplanken, waar gevorderden hun trucs kunnen oefenen. Daarnaast is er ook een slalom parcours. Alle benodigdheden die je nodig hebt voor het waterskiën, zijn hier aanwezig. Het is ook mogelijk om je hele uitrusting hier te kopen.

Saint Laurent du Var

Glisse Paradise is gevestigd in het plaatsje Saint Laurent du Var, tussen Antibes en Nice en vlakbij het iets bekendere Cagnes-sur-Mer. In deze laatstgenoemde badplaats zit ook een vestiging van dit bedrijf, maar deze heet Wake Spot. Het woord paradijs is zeker niet overdreven. Het is namelijk echt fantastisch voor watersportliefhebbers. Naast waterskiën kun je hier eigenlijk alle activiteiten die met water te maken hebben doen. Wakeboarden, parasailen, flyboarden en zelfs met al je vrienden op een band achter de boot met hoge snelheid over het water gesleept worden!

Hyères

Verblijf je in of in de omgeving van Hyères en wil je graag kennismaken met de watersport? Ga dan naar Wake Feeling Concept in Giens, het schiereiland van Hyères. Hier kun je uiteraard waterskiën, maar bij het zien van alle andere activiteiten die je hier kunt doen, houd je het echt niet alleen bij waterskiën. Wat dacht je van kitesurfen, peddelsurfen, wakeboarden, flyboarden, windsurfen of met het hele gezin op de bananenboot?

Bon courage!

CotedAzur.nl