Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Bungalow

Knus en gezellig of juist ruim en luxe

Een bungalow kun je vergelijken met een huisje. Knus, gezellig en voorzien voor alle gemakken. Ze zijn ook aan de Côte d’Azur te vinden. Aan de Middellandse Zee en dichtbij een typisch Frans dorpje. Zijn jullie met meer? Een bungalow is ook nog eens de perfecte accommodatie voor een familie of vriendengroep. Ze zijn er namelijk in alle soorten en maten. Wil je simpel, knus en klein? Of zoek je juist een bungalow met alle ruimte en veel luxe? Je zou het misschien niet denken, maar zoek eens naar een bungalow!

Een totaal ingerichte bungalow die al snel als thuis voelt. Verdoe je tijd niet met veel spullen inpakken en deze op locatie weer uitpakken en opzetten. Alles heb je bij de hand.

Vrijheid, natuur en luxe

Het buitenleven staat vooral centraal bij een overnachting in een accommodatie als een bungalow. Op vakantie wil je toch genieten van de prachtige omgeving en de zomerse temperaturen van de Côte d’Azur! Op het terras van je bungalow kun je de dag goed beginnen met een Frans ontbijtje, uitgebreide lunch en een lekkere barbecue. Krijg je al zomerkriebels? En als de zwoele zomeravonden beginnen, drink je er lekker een Frans wijntje met je partner, familie of vrienden. Een tuinset heeft het al, dus je verdoet geen tijd en kunt direct bij aankomst beginnen met echt vakantie vieren.

“Elke ochtend zaten we in alle rust te ontbijten onder de bomen. We denken met heimwee terug”

De bungalows hebben allemaal een praktische keuken waar je de lekkerste maaltijden met de familie kan bereiden. Er zijn aparte slaapkamers met zachte bedden en natuurlijk heb je je eigen badkamer. Niet meer rennen over de camping met je handdoek en douche-spulletjes, maar jezelf in alle rust opfrissen.

Een bungalow is er om te relaxen en om bij te komen van het drukke dagelijkse leven in Nederland.

De combinatie van de gezelligheid van de camping met de comfort van een huisje komt in deze accommodatie tot leven!

Pagina delen

CotedAzur.nl