• Volg CotedAzur.nl

Ruime camping!

Direct boeken »

Fréjus, Var

Dana Kiks

"Zwemmen in de jungle? Camping Esterel Caravaning heeft een zwembad geheel in een jungle thema; de kinderen weten wel waar ze heen willen op de camping!"

Direct boeken »

Esterel Caravaning

Ideaal voor kinderen met jungle-stijl kinderbad en kindercrèche

Camping Esterel Caravaning is een paradijsje aan de Côte d’Azur. De ruime opzet van de camping geeft je alle ruimte en geen overlast van buren. Met activiteiten als mountainbiken of paardrijden in de omgeving van de camping is een vakantie op camping Esterel Caravaning een geweldig idee. De camping ligt centraal gelegen aan de Côte d’Azur, waardoor de bekende badplaatsen aan kust goed te bezoeken zijn.

Waterpret en sportplezier

Op camping Esterel Caravaning is er veel sportplezier voor jong en oud. Er zijn 5 zwembaden op de camping. Twee daarvan zijn er verwarmd en voor de allerkleinsten is er een speciaal overdekt kinderbad. Het kinderbad is gebouwd in een Jungle-stijl, daar mogen ook alleen kinderen tot 9 jaar zwemmen. En op het moment dat de kinderen lekker aan het zwemmen zijn, kunnen de ouders zich ontspannen bij de wellness faciliteiten of lekker de sportiviteit opzoeken op de tennisbaan. Wil je de kinderen liever niet alleen in het zwembad laten? Er is een kindercrèche aanwezig op de camping waar de kinderen met elkaar kunnen spelen onder toezicht van het personeel van de camping.

Voor een hapje eten kun je natuurlijk zelf koken in je stacaravan, maar er is een restaurant op de camping met de mogelijkheid om eten af te halen. Het restaurant gebruikt lokale producten en maakt dus enkel streekgerechten. Als je er liever op uittrekt, kunnen we je de haven van Fréjus zeker aanraden! Hier zijn veel gezellige barretjes en restaurantjes te vinden.

Kenmerken

  • Vlakbij het stadje Fréjus
  • Animatieprogramma in de zomer
  • Overdekt kinderbadje in Jungle stijl

Social media

8

Esterel Caravaning

Familie Bode, 4 januari 2017

Erg mooi speelfestijn!

Het is een zeer mooie camping met allerlei mooie verblijven. Voor Kids is het super met voor iedere leeftijd wel wat te doen. Erg mooi speelfestijn voor kids zijn toch wel de glijbanen.

Bezocht Esterel Caravaning met jonge kinderen.

Bestemming bekijken

CotedAzur.nl