Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Lodgetent

Een op-en-top glamping accommodatie

Voor de vakantiegangers die met de trend glamping mee gaan is dit zeker een match! De Lodgetent is een ideale keuze voor de liefhebbers van campings zonder de ”minder leuke” aspecten van kamperen, zoals op slippers douchen, met een wc-rol onder je arm naar het toiletgebouw lopen of een lek luchtbed. Deze Lodgetent accommodatie is een combinatie van een tent en een huisje. Je slaapt onder tentdoek maar hebt tegelijkertijd alle luxe factoren van een huisje. Zo kun je bijvoorbeeld uitgebreide maaltijden bereiden in je eigen keuken, op je gemak douchen in je eigen douche en genieten op je houten veranda.

Interieur van de Lodgetent

“In een Lodgetent slaap je onder een tentdoek, met het gemak van een huisje.”

De accommodatie is volledig ingericht, met een eigen keuken en aparte slaapkamers.

Eén met een tweepersoonsbed en één met een stapelbed en een eenpersoonsbed.

Daarnaast heb je natuurlijk de beschikking over je eigen toilet en douche. Dus geen ongemakkelijke wandelingen naar het toiletgebouw, je frist jezelf lekker op in je eigen Lodgetent. De tent is van alle gemakken voorzien, je kunt hier rustig in verblijven met familie of vrienden tijdens je vakantie op de camping.

Deze tent is een goede thuisbasis, ruim opgezet en comfortabel.

Kenmerken

  • Combinatie van camping en huisje
  • Volledig ingericht
  • Aparte slaapkamers

Pagina delen

CotedAzur.nl