Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Safaritent

Avontuurlijk kamperen

Ben jij op zoek naar het kampeer gevoel, maar dan een tikkeltje meer luxe? Dan is de Safaritent een geschikte accommodatie voor jou! Back to basic maar dan zonder het meeslepen van al je spullen. Slaap onder een tentdoek, hoor de vogeltjes buiten fluiten, de regen zachtjes tikken en ruik de frisse buitenlucht. Alle voordelen van kamperen, maar dan vanuit een boxspring.

De Safaritent staat vaak op een kleine camping of bijzondere locatie, zoals in een wijngaard, op een boerderij of bij een kasteel.

Interieur van de Safaritent

”Slaap onder een tentdoek maar wel in een boxspring.”

De tent is voorzien van een tweepersoons boxspring en een stapelbed.

De keuken is voorzien van een 4 pits kookstel en je hoeft verder niks mee te nemen vanuit huis. Ook is de keuken voorzien van een koelkast met vriesvak.

Sommige type safaritenten hebben zelfs een badkamer met toilet en douche. De luxere versies hebben ook een kookeiland en meerdere slaapkamers. De safaritenten kunnen helemaal open aan de voorkant, wat je echt het buitengevoel geeft.

Pagina delen

CotedAzur.nl