Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Stacaravan

De uitrustingen van een huisje en de gezelligheid van de camping

Een stacaravan kan ook voor jou de ideale manier zijn om vakantie te vieren! Hou je van natuur, de gezelligheid van een camping en de luxe van thuis? Bij het aankomen op de camping aan de Côte d’Azur kun je direct je bagage in de accommodatie kwijt en met een koud drankje relaxed op één van de ligstoelen op je eigen terras uitrusten.

Dat is toch fijn! Alles staat gereed en bij aankomst ben je meteen klaar om te genieten van een welverdiende vakantie.

Zo’n stacaravan biedt heel wat comfort!

Zorgeloos vakantie vieren in een stacaravan

Comfortabel is de stacaravan zonder twijfel! Inclusief een eigen keuken die compleet uitgerust. Dit maakt het koken een stuk gemakkelijker en leuker. Het is dus niet nodig om allerlei spullen mee te sjouwen vanuit thuis. De stacaravan beschik al over alles, wat klaar staat om gebruikt te worden.

Handig zo’n keuken, waar wat biedt het voor de rest meer dan een tent? De stacaravans op onze website beschikken allemaal over een eigen badkamer. Dit betekent dat je je eigen douche, wastafel en toilet hebt. Lekker fris je stacaravan uitstappen zonder moeilijk te hoeven doen met wc-rollen en slippers onder de douche.

Buiten de stacaravan heb je een ruime veranda inclusief tuinset. Je hebt ook ligstoelen waar je gebruik van kan maken voor een ultieme luie dag of zon-sessie. En terwijl je lekker buiten kunt genieten van de campinggeluiden, de warmte van de Côte d’azur en een koel drankje, kunnen de kinderen zich buiten vermaken met vriendjes en vriendinnetjes. Dat is toch genieten?

Op zowel kleine, als grote campings vind je stacaravans. Bekijk ons aanbod om te zien of er iets voor jou tussen zit!

Pagina delen

CotedAzur.nl