Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Studio

Inclusief badkamer, keuken en zitgedeelte

Een studio is een aangename accommodatie, met alles erop en eraan, voor maximaal 2 personen. Een studio bevindt zich vaak op de begane grond of de eerste verdieping van een appartementencomplex. Een studio laat kleine huisdieren toe, wat een leuke extra is van deze accommodatie! Geen gedoe dus om een verblijf te vinden voor je dierenvriend, die mag lekker mee!

Wat een studio allemaal biedt

Een studio is een luxe accommodatie voor 2 personen. Het bestaat uit een slaapkamer met comfortabele bedden, benodigde spullen zoals bedlinnen staan ook al voor je klaar. Bevindt jouw studio zich op de begane grond? Dan beschikt het ook nog eens over een eigen terras. Zit je op de eerste verdieping van het gebouw? Geen zorgen, jij hebt lekker een eigen balkon. Het terras en het balkon zijn uitgerust met een tuinset. Veel meer dan je eigen koffer heb je eigenlijk niet nodig, hoe fijn is dat! Bij aankomst kun je meteen je bagage binnenzetten en genieten van een Franse wijn uit de Côte d’Azur en een lekker hapje op je terras of balkon.

Voornamelijk het feit dat er een afwasmachine en airco aanwezig zijn vinden bezoekers heel fijn. Vooral aan de Côte d’Azur kunnen de temperaturen oplopen en is deze accommodatie dus perfect om de koelte te bewaren!

Er is een comfortabel zitgedeelte in de studio dat aansluit op de open keuken. De keuken is helemaal compleet, voorzien van een gasfornuis, koelkast en magnetron. En dus een afwasmachine! het enige wat jij nog aan jouw koffer moet toevoegen zijn handdoeken en keukendoeken. Verder beschikt de studio over een badkamer met toilet en douche, voor de complete comfort.

Al bij al; de studio is een ideale accommodatie voor 2 personen en hun dierenvriend aan de Côte d’Azur!

Kenmerken

  • Geschikt voor 2 personen
  • Inclusief terras of balkon
  • Huisdieren toegestaan

Pagina delen

CotedAzur.nl