Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Holiday Marina

Grimaud

  • Jacuzzi
  • Bezoek de vele wijndomeinen
  • Mediterraanse keuken

Camping Holiday Marina Resort is een 5 sterrencamping voor families. Gelegen in de prachtige omgeving van de Côte d’Azur en omgeven door rust en natuur is deze camping echt een aanrader voor families. En dat terwijl de camping niet eens ver weg ligt van de toeristische trekpleister aan de Côte d’Azur. Je vakantie begint hier al gelijk goed als je warme, Franse zon op je huid voelt de camping voor je ziet. Het is één en al gezelligheid op Holiday Marina, waar jong en oud zich de hele vakantie kunnen vermaken: je raakt niet uitgekeken!

Faciliteiten van Holiday Marina

Tijdens je vakantie overnacht je in een ruime stacaravan, waar je van alle gemakken voorzien bent. Een volledig uitgeruste keuken, eigen sanitair en een ruim terras. Een ideale plek om ’s ochtends de verse croissantjes en stokbrood te eten en ’s avonds te genieten van een echte Franse wijn.

Voor de kinderen is er veel te doen. Er is een zwembad waar ze heerlijk kunnen afkoelen. Ook de allerkleinsten kunnen lekker spetteren in het water van het peuterbadje. Er is speeltuin met een terras, waar je als ouders de kinderen makkelijk in de gaten kunt houden. En als een kers op de taart staat er een animatieteam klaar om met de kinderen leuke activiteiten te ondernemen. Zij hebben straks de vakantie van hun leven!

Voorzieningen van Holiday Marina

Holiday Marina op de kaart

Toon op kaart

Hoe lang ben ik onderweg?

Routebeschrijving

Overige bestemmingen in de buurt

Les Prairies de la Mer - CotedAzur.nl

Les Prairies de la Mer

Grimaud

  • Direct aan het strand
  • Levendige familiecamping
  • Animatie voor het hele gezin

Camping Les Prairies de la Mer aan de Côte d'Azur is echt een “alles-in-één” camping waar het hele gezin zijn draai kan vinden.

CotedAzur.nl