Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Event: Sweets and Chocolate Fair in Antibes

Het meest zoete evenement in de Côte d'Azur!

Zoetekauwen opgelet! Op zaterdag 5 en zondag 6 november wordt in Antibes de 43ste editie gehouden van de Sweet and Chocolate Fair. Of, zoals de Fransen het mooi zeggen: Sucre et Chocolat. Een evenement dat volledig in het teken staat van zoetigheid, wie wil daar nou niet heen?!

sweets and chocolate fair antibes

Laat je zintuigen prikkelen!

Al jaren komen de beste banketbakkers en chocolatiers uit de Alpes-Maritimes bijeen om dit gastronomische evenement tot een succes te maken. Je zintuigen worden er letterlijk geprikkeld. Tijdens een wandeling langs de culinaire tentoonstelling kijk je namelijk je ogen uit. De meest bijzondere werken komen er voorbij. Van de mooiste gebakjes tot aan de meest prachtige bonbons. Naast kijken kun je er ook genieten van de heerlijke geuren die je neus binnendringen. Én natuurlijk mag je de specialiteiten van deze ambachtslieden ook proeven!

Informatie

Onder leiding van Christian Cottard wordt het event georganiseerd door l’Union des Artisans Pâtissiers Chocolatiers Glaciers uit Alpes-Maritimes. Dit jaar op een andere locatie dan voorheen, namelijk in het congresgebouw Juan les Pins in Antibes. Twee dagen lang kunnen bezoekers van 10.00 tot 18.00 uur gratis een bezoekje brengen en genieten van al het lekkers. Tijdens het event worden er ook demonstraties gehouden door de grootmeesters. Daarnaast nemen zij het ook tegen elkaar op tijdens de wedstrijden die worden gehouden. Deze vinden zowel op zaterdag als zondag tussen 14.00 en 16.30 uur plaats.

 

Kijk voor meer informatie op de website.

Is de Côte d'Azur ook jouw favoriete vakantiebestemming?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Pagina delen

Holiday Green - CotedAzur.nl

Holiday Green

Fréjus

  • Uitgebreid animatieprogramma
  • Leef je uit in Aqualand Fréjus
  • Spot beroemdheden in Cannes

Veel afwisseling in activiteiten vind je op Vakantiepark Holiday Green, van sport en spel tot rust en ontspanning. Op dit vakantiepark vind je alles!

CotedAzur.nl