Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Trouwen

Idyllische locaties!

Bij trouwen denk je al gauw aan romantiek. Wie wil er nou niet trouwen op een romantische locatie?
Vanaf Nederland is het maar twee uurtjes vliegen naar de Côte d’Azur. Zeg nou zelf, dit is toch wel één van de meest romantische locaties in Europa? Goudgele stranden, rotsachtige baaien, ongerepte natuur en een zacht klimaat. Je kan kiezen uit heel wat prachtige locaties, waaronder een landgoed! Wij hebben wat idyllische locaties uitgezocht!

Trouwen op een landgoed

Het Franse woord voor trouwen is mariage. Wanneer je op trouwen aan de Côte d’Azur zoekt (in het Frans), kom je onder andere uit op www.mariage.net. Het aanbod op deze website is echt enorm. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen uit 180 landgoederen! Le Mas de Comtes de Provence is zo’n pittoresk landgoed. Dit landgoed ligt in het departement Bouches-du-Rhône, in het plaatsje Tarascon. Het is vlakbij Avignon, Nîmes en Arles. Een ‘’mas’’ is een boerderij of buitenhuis in de Provence. Dit landgoed beschikt over zeven kamers, drie suites, meerdere (restaurant)zalen, een dansvloer, een prachtige tuin, een terras en een zwembad! In totaal is er slaapplek voor 40 volwassen en acht kinderen. Daarentegen kan je hier wel 240 gasten in totaal uitnodigen. De omliggende tuinen met Mediterrane begroeiing zijn prachtig. Mas de Comtes kan je hele bruiloft verzorgen, van bloemen, decoratie en diner tot DJ. Ben je nog niet overtuigd? Bekijk dan de foto’s op de website maar eens!

Trouwen in een hotel

Een andere optie is trouwen, eten en feesten in het charmante Grand Hôtel les Lecques. Wederom een prachtige locatie, dit keer in Saint-Cyr-sur-Mer in het departement Var. Het hotel is omgeven door drie hectare natuurschoon met Mediterrane bomen en planten. Je kunt hier maar liefst 120 mensen uitnodigen. Alles kan geregeld worden, van ceremonie tot feestmaal. Het is mogelijk om zelf gerechten te kiezen die passen bij jouw budget. Alle gasten zullen een fijn verblijf hier hebben. Mooie hotelkamers, een groot zwembad en op slechts 100 meter van het strand!

Trouwen in een herberg

Tenslotte kan je ook kiezen voor een zogenaamde ‘’auberge’’, in het Nederlands vertaald een herberg. Het woord klinkt minder romantisch dan het is. Auberge Lou Petoulet is een zeer romantische locatie in Carqueiranne, wederom in de Var. Jij en je gasten kunnen hier helaas niet overnachten, maar een mooie ceremonie, een uitgebreid diner en een gezellig feest zijn geen probleem. Zo kun je je gasten ontvangen in een aparte zaal en buiten op een schitterend terras, elkaar het ja-woord geven. Deze locatie is geschikt voor minimaal 40 en maximaal 200 personen. Het uitzicht is hier werkelijk prachtig. Je kijkt namelijk uit op de zee, om precies te zijn, op de baai van het schiereiland Giens. Wauw!

Na het zien van deze locaties, wil echt iedereen trouwen (in de Côte d’Azur!)…

Populaire bestemmingen

CotedAzur.nl