Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Een vakantiehuis kopen aan de Côte d’Azur

Veel mensen dromen van een vakantiehuis in het prachtige la France. Hoewel er in Frankrijk natuurlijk genoeg mooie plekken zijn om te verblijven, is de Côte d’Azur een absolute toplocatie. Met de vele zonuren, fijne temperaturen en gezellige sfeer voel je je hier direct thuis. En zeg nu zelf, hoe fijn zou het zijn om af en toe te ontsnappen aan het Nederlandse weer en te vertoeven aan de Franse kust? Daarom zetten we in dit artikel een aantal mooie woonplekken op een rij en vertellen wij waar je aan moet denken bij het kopen van een vakantiehuis. Lees je mee?

Vakantiehuis - cotedazur.nl

Foto van Domaine de Valcros via Vacanceselect

Mooie plekken om te wonen

Wonen aan de Côte d’Azur biedt een perfecte combinatie van strand, stad en gezelligheid. Zo kun je in Sainte Maxime comfortabel verblijven en genieten van deze drie ingrediënten. Bovendien beschikt de stad over talloze restaurants, gezellige winkeltjes en overdekte markten. Een ideale woonplaats voor wie wel houdt van wat reuring.

Daarnaast is Saint Tropez dé place to be voor wie niet alleen wil flaneren over de boulevard, maar ook graag wil wonen in een bruisende omgeving. Naast het feit dat er genoeg celebs te vinden zijn, is er ook in de stad zelf genoeg te bewonderen. Vergeet ook zeker de haven niet.

Onze derde aanrader is Fréjus. In deze badplaats kun je heerlijk wonen en genieten van een ontspannen sfeer. Het oude centrum leent zich perfect voor een dagje cultuur snuiven of ontspanning. Wie dol is op terrasjes zal zich als een vis in het water voelen in Fréjus, aangezien die hier in overvloed zijn.

Waar moet je aan denken bij het aanschaffen van een vakantiehuis?

Een vakantiehuis aanschaffen is niet niks. Zo is het belangrijk om van te voren na te gaan of dit financieel haalbaar is. Als dit het geval is kunt u overwegen om een lening af te sluiten. Je kunt dit bij Becam oversluiten, waardoor je tegen een zo laag mogelijke rente kunt lenen. Zorg ook altijd dat je het huis hebt gezien alvorens je tot kopen overgaat. Let ook op de lokale regels en fiscale zaken, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Vakantiehuis - cotedazur.nl

Foto van Domaine de Valcros via Vacanceselect

Is de Côte d'Azur ook jouw favoriete vakantiebestemming?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Pagina delen

10

Village des Cigales

Familie Torfs, 26 september 2016

Zeer lekker eten!

Het personeel is heel vriendelijk, de zwembaden zijn dik in orde, het eten in het restaurant was zeer lekker en er is veel te bekijken in de omgeving!

Bezocht Village des Cigales met partner.

Bestemming bekijken

CotedAzur.nl