Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

5 luxe beachclubs bij Saint-Tropez

Saint-Tropez is de crème de la crème onder de luxe vakantiebestemmingen. Op peperdure jachten feesten of champagneflessen bestellen bij een beachclub, in Saint-Tropez is niets te gek. Het dorpje  aan de Franse Riviera is een trekpleister voor beroemdheden om daar in alle luxe hun vakantie te vieren. Wanneer je op het strand ligt, is de kans groot dat je regelmatig helikopters af en aan ziet vliegen richting de meest exclusieve feestjes. Plage de Pampelonne is hèt strand op het gebied van luxe beachclubs. Op het strand dat in de omgeving van Saint-Tropez en Ramatuelle ligt, bevinden zich tientallen beachclubs. Hieronder staan de vijf meest luxe beachclubs bij Saint-Tropez beschreven. Het is zeker de moeite waard om hier een keer naartoe te gaan om het ultieme celebrity gevoel te ervaren!

1. Nikki Beach

Nikki beach is sinds 2002 één van de populairste beachclubs in de omgeving van Saint-Tropez. Beroemdheden van over de hele wereld komen naar de club toe om champagne drinkend aan het zwembad te liggen. Van modeshows tot het meest culinaire eten, je ziet het allemaal bij Nikki beach. De beachclub die je nog op twaalf andere plekken op de wereld ziet, staat bekend om zijn exclusieve feesten. Bij Nikki Beach is de kans dat je ineens naast Beyonce ligt zeker aanwezig!

Luxe beachclubs Saint-Tropez

2. Club 55

Club 55 is ondanks de grote bekendheid, altijd erg normaal gebleven. Zo is de quote van de beachclub: “Geen klant is hier koning, omdat hij een vriend is”. Club 55 onderscheidt zichzelf door zijn authenticiteit. Door de houten stoelen en tafels onder de laaghangende bomen, heeft de beachclub een gezellige sfeer. Ook hier komen regelmatig celebrities binnenlopen om te genieten van het heerlijke eten en het mooie strand van Pampelonne.

Luxe beachclubs Saint-Tropez

3. Tahiti Beach

Tahiti Beach is de oudste beachclub op Plage la Pampelonne. De beachclub, die werd opgericht in 1949, is naast een beachclub ook een hotel. Het is recent verbouwd, en daardoor erg populair onder de plaatselijke inwoners. Bij de beachclub kan je zowel helemaal tot rust komen op het privéstrand, als losgaan in het restaurant. Door de Aziatische invloeden laat Tahiti Beach een tropisch gevoel bij je achter.

Luxe beachclubs bij Saint-Tropez

4. Moorea

Wil je naast genieten van lekker eten en in de zon liggen echt tot rust komen? Dan is Moorea een perfecte optie! Deze beachclub heeft namelijk een wellness centrum. Massages, Yoga en speciale behandelingen zijn mogelijk bij deze club aan Plage la Pampelonne. Moorea staat bekend om de gezellige drukte, die je een echt vakantiegevoel geeft.

Luxe beachclubs Saint-Tropez

5. Les Jumeaux

Beachclub Les Jumeaux is perfect voor gezinnen met jonge kinderen. De beachclub verzorgt namelijk speciale spellen voor de kinderen, terwijl jezelf kan ontspannen op het strand. Daarnaast biedt ook deze beachclub een wellness service en heerlijke Franse lekkernijen. Het is een kleinschaligere club dan de vorige benoemde privéstranden, maar zeker een goede keuze voor wat quality time samen met het gezin.

Luxe beachclubs Saint-Tropez

Wil je ook graag een keer ervaren hoe het is om bij een luxe beachclub te ontspannen? Klik dan hier om de accommodaties in de omgeving te bekijken. En wie weet zit je binnenkort wel als een echte celebrity aan Plage la Pampelonne.  

Is de Côte d'Azur ook jouw favoriete vakantiebestemming?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

CotedAzur.nl