Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Appartement huren aan de Côte d’Azur

De Côte d’Azur is de streek van de wijn, van de Romeinse overblijfselen, van de lieflijke maar ook ruige zee, van de kunstenaars en van het glooiende landschap. Zo kan ik nog wel even doorgaan. Ik vind het altijd fijn om er te komen en zeker als er een bedje voor me klaarstaat in een mooi appartement. Daarom in deze blog wat meer informatie over een appartement huren aan de Côte d’Azur en een aantal uitgelichte accommodaties.

De gemakken van een appartement

Overnachten in een appartement vind ik altijd een heerlijke luxe. Vooral het hebben van eigen sanitair is een groot voordeel. Bij aankomst staat alles al klaar en qua spullen hoef je nooit veel mee te nemen. Koelkast? Keukentje? Beddengoed? Tuinset? Check. Als kind genoot ik van het zwembad dat vaak aanwezig was op het vakantiepark. Inmiddels geniet ik ook van het gemak waarmee ik een maaltijd bereid en de voedingswaren koel kan houden.

Tip: Domaine de Fayence

Domaine de Fayence is zo’n appartement waar je van alle gemakken bent voorzien. Het is er allemaal wat luxer en de appartementen zijn prachtig opgezet in de stijl van de Côte d’Azur. Hele middagen kan ik doorbrengen in de spa en het beautycentrum en in de avond ben ik te vinden in het restaurant. In de nabijheid zijn verschillende dorpjes te ontdekken, waaronder natuurlijk Fayence. Als kind kon ik mijn geluk niet op in het ondiepe badje en met de meisjes van de animatie. Als mijn ouders me dan in de avond een pizza ‘kaas met rode saus’ voorschotelden, was ik helemaal gelukkig. Mocht je nog niet genoeg ontspannen zijn, ga dan lekker een uurtje in de relaxruimte zitten. Daar kom je helemaal tot rust!

Côte d'Azur

Tip: Résidence Les Gemeaux

Een zwembad, een tennisbaan, de Middellandse zee op loopafstand en een prachtig appartement. Wat wil je nog meer? Résidence Les Gemeaux is er voor de levensgenieter. De appartementen liggen tussen de pijnbomen, waar in de zomer een soort nootjes vanaf vallen. Mijn vakantie bestond vroeger dus uit het open hameren van deze plakkerige nootjes om vervolgens de inhoud ervan in mijn mond te kunnen stoppen. Onze ouders vonden alles prima, zolang zij maar konden genieten van het zwembad, de tuinen, de dorpjes in de buurt en de markt van Saint-Aygulf.

Côte d'Azur

Al ervaring met het huren van een appartement aan de Côte d’Azur? Ik ben benieuwd naar jouw ervaringen!

Is de Côte d'Azur ook jouw favoriete vakantiebestemming?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

CotedAzur.nl