Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

De beste fotospots van de Côte d’Azur

Naast dat de Côte d’Azur een heerlijk plek is om te vertoeven, is het ook nog eens enorm fotogeniek. Van zonnige stranden tot aan bruisende boulevards, er is genoeg moois om vast te leggen op camera. Bovendien kun je met dit beeldmateriaal nog maandenlang nagenieten van je vakantie aan de Côte d’Azur. Hoewel er natuurlijk genoeg plekken zijn waar je cameratoestel in actie kan komen, zijn er een aantal bijzondere punten die je niet mag overslaan. Benieuwd geworden naar de beste fotospots van de Côte d’Azur? Lees dan verder, want in dit artikel zet ik ze voor je op een rij.

1. La Tête De Chien

Op La Tête De Chien kijk je je ogen uit. Vanaf dit punt heb je het perfecte uitzicht over de stad Monaco en de azuurblauwe zee. Het is een flinke klim om bij dit uitkijkpunt te komen, maar dan heb je ook wat. Ideaal voor sportieve vakantiegangers die wel wat overhebben voor een mooi kiekje.

De beste fotospots van de Côte d’Azur

Foto van Kit Suman via Unsplash

2. The Belvédère

In Villefranche-sur-Mer zit je aan het juiste adres voor het perfecte plaatje. De kleurrijke huisjes en de dobberende bootjes in helderblauw water doen het altijd goed op camera. Bovendien heb je vanaf het uitkijkplatform The Belvédère uitzicht over een van de mooiste baaien van de omgeving.

De beste fotospots van de Côte d’Azur

Foto van Bogitw via Pixabay

3. Èze-Village

Vanaf het pittoreske Èze heb je adembenemend zicht over de Middellandse Zee. Doordat het 429 meter boven de zeespiegel ligt, heb je hier genoeg te zien. Neem het Nietzsche Pad om op het hoogste punt te komen en je ogen de kost te geven. Ook in het middeleeuwse dorp is genoeg moois te bewonderen, zoals een traditionele kerk en andere klassieke gebouwen die bewaard zijn gebleven. Een ding is zeker: Èze is een bezoek waard!

De beste fotospots van de Côte d’Azur

Foto van Jennieramida via Unsplash

4. Castle Hill

In de haven van Nice, ook wel bekend als Port Lympia, kun je urenlang blijven staren en prachtige plaatjes schieten. Vanaf Castle Hill kijk je hoe de zon op het water schittert en kun je je ogen niet afhouden van de prachtige jachten die een en al luxe schreeuwen. Vergeet je camera zeker niet mee te nemen naar Nice!

De beste fotospots van de Côte d’Azur

Foto van Lazar Gugleta via Unsplash

Nagenieten van je vakantiefoto’s

Eenmaal terug van vakantie wil je natuurlijk naar je gemaakte foto’s blijven staren. En zeg nu zelf, hoe kan dat nu beter dan ze in huis op te hangen? Je kunt kiezen voor een standaard canvas of uitpakken met iets bijzonders. Wat dacht je bijvoorbeeld van een foto op hexagon? Een ideaal product om meerdere foto’s van de Côte d’Azur op af te drukken, of om één foto op te delen over verschillende hexagons. Niet alleen doe je je huis een plezier met een fotocadeau zoals deze, het is ook leuk om herinneringen mee op te halen op een regenachtige dag. Laat het dagdromen over een nieuwe trip naar de Côte d’Azur maar beginnen.

De beste fotospots van de Côte d’Azur

Foto van Fotocadeau.nl

Dit waren mijn tips voor de beste fotospots van de Côte d’Azur. Welke plek is jouw favoriet?

Is de Côte d'Azur ook jouw favoriete vakantiebestemming?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Pagina delen

10

l’Arquet

Familie Allertz, 27 mei 2019

Mooie camping

Ervaring

De omgeving is prachtig. Het is een mooie camping, het personeel is vriendelijk. Mooi zwembad met een fantastisch uitzicht en restaurant is ook goed. Het is maar 30 min rijden vanaf het vliegveld van Marseille. Wat ook handig is als je wil vliegen.

Tips in de omgeving

Marquitte, Marseille, Orange(colloseum) etc

Bezocht l’Arquet in september 2018 met gezin.

Bestemming bekijken

CotedAzur.nl