Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Films die zijn opgenomen aan de Côte d’Azur

Mijn twee favoriete dingen gecombineerd in één artikel: films en de Côte d’Azur. Door de prachtige locatie is het niet verrassend dat hier genoeg films zijn geschoten. Naast het feit dat je op Cotedazur.nl en de social media kanalen regelmatig kunt genieten van dit fijne stukje Frankrijk, kun je natuurlijk ook wegdromen bij een aantal films die daar zijn opgenomen. Benieuwd geworden naar mijn favoriete drie films die zijn opgenomen aan de Côte d’Azur? Lees dan gezellig mee.

Films die zijn opgenomen aan de Côte d'Azur - Côte d'Azur

Foto van JimboChan via Pixabay

La Fille de Monaco 

Zoals de titel al verraadt, gaat deze film over het meisje van Monaco. Zodra een advocaat en zijn bodyguard aankomen in Monaco om een erfeniszaak te regelen, ontstaat er een verhouding tussen hen en Audrey. Audrey is werkzaam als weervrouw voor de commerciële omroep, maar is op zoek naar een betere baan. Advocaat Betrand is een intelligente man die dol is op vrouwen. Zijn bodyguard Christophe daarentegen is een goudeerlijke en goed uitziende man die op zijn manier ook van vrouwen houdt. Zodra het meisje van Monaco advocaat Betrand en bodyguard Christophe ontmoet, gebeurt er van alles waarbij grenzen al snel worden gepasseerd.

Magic in the Moonlight

Bij Magic in the Moonlight gaan we terug naar het jaar 1928. De film gaat over de Franse illusionist Stanley Crawford. Hij moet in het zuiden van Frankrijk onderzoek doen naar een fraudezaak. Deze zaak draait om een dame die beweert een spiritueel medium te zijn. Ze is ingehuurd door een vermogende familie genaamd Catledge. Zowel moeder als zoon zijn diep onder de indruk van het talent van medium Sophie Baker. Zij hebben goede hoop dat zij via Sophie in contact kunnen komen met hun overleden man en vader. Echter is Stanley Crawford bij de eerste ontmoeting niet overtuigd van de goede bedoelingen van Sophie en trekt de conclusie dat de familie te goedgelovig is. Zodra Sophie laat zien dat haar helderziendheid geen oplichting is door middel van unieke demonstraties, moet Stanley wel toegeven aan deze mysterieuze wereld vol verbazingwekkende gebeurtenissen.

Les Estivants 

Iedere zomer spendeert Anna samen met haar dochter een aantal dagen in haar landhuis aan de Franse Rivièra. Net als voorgaande jaren is ze dit jaar weer voor een aantal dagen afgereisd. Deze zomer moet ze echter niet alleen met haar disfunctionele familie, vrienden en werknemers omgaan, ook moet ze een break up verwerken. Alsof dat nog niet genoeg is, moet ze ook nog een onafgewerkt scenario voor haar volgende film zien uit te werken. Deze Frans-Italiaanse film grijpt de kijker direct en zet aan tot nadenken. Doordat de film in een zonnig landhuis is opgenomen, kom je tijdens het kijken in zomerse sferen.

Films die zijn opgenomen aan de Côte d'Azur - cotedazur.nl

Foto van Pexels via Pixabay

Welke van deze drie films die zijn opgenomen aan de Côte d’Azur wil jij zien?

Is de Côte d'Azur ook jouw favoriete vakantiebestemming?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Pagina delen

9

La Palmeraie

Familie Delaere, 26 september 2016

Enorm genoten!

Het zwembad met de palmbomen oogt heel mooi, en is heel proper! In de caravan is alles voorhanden wat je nodig hebt! De camping zelf is savonds rustig , geen lawaai, luide muziek enz. De douche ruimtes zijn heel proper en net en er zijn er voldoende! Je hoeft niet of bijna nooit te wachten! We hebben enorm genoten van ons verblijf bij jullie! We bevelen dit park aan al onze vrienden aan!

Het strand en de zee zijn niet ver! Ook Aqualand is een echte aanraders voor tieners!

Bezocht La Palmeraie met partner.

Bestemming bekijken

CotedAzur.nl