Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

La Palmeraie: een vakantiepark met zwemparadijs!

Ja; dit is de droombestemming voor elk gezin!

Een vakantie met kinderen aan de Côte d’Azur vraagt om één ding: een zwembad. Tussen de warme dagen door lekker afkoelen in het water is vandaag de dag een must. Op vakantiepark La Palmeraie vind je niet alleen een zwembad, maar een heel zwemparadijs! Een geweldige plek om de vakantie met je gezin door te brengen. Daarom zoom ik in dit blog eens in op La Palmeraie; waarom is dit vakantiepark zo tof?

Zwemparadijs 2.0

Het is niet zomaar een zwembad dat La Palmeraie heeft. Je waant je haast in een subtropische omgeving door de manier hoe het park is ingedeeld. Niet alleen door het mega zwembad, maar over het hele park staan prachtige palmbomen en eucalyptusbomen. Eén ding is zeker: een subtiele geur van eucalyptus ruikt je wel! Het zwemparadijs is enorm en niet alleen voor de kleintjes, maar ook oudere kinderen en volwassenen kunnen hun geluk hier niet op.

knipsel

Op het moment dat je het park op komt rijden, hoor je het gespetter en het plezier van de gasten op het park al. De kinderen kunnen op de achterbank niet wachten om na een lange reis het zwembad in te duiken. Nadat je bent ingecheckt bij de receptie, snel je je naar de accommodatie om alle spullen binnen te zetten. En dan is eindelijk dat moment daar. De kinderen trekken de koffers open, op zoek naar hun zwemkleding. Zo snel zijn ze nog nooit omgekleed! Met een handdoek in de hand rennen ze al vooruit en het duurt niet lang of je ziet ze in de verte al zwemmen en van de glijbaan af roetsjen. Een heerlijke start van de vakantie! En hier vermaken ze zich hele dagen, want wat heeft het park voor ze in petto?

  • 6 waterglijbanen
  • 2 bubbelbaden
  • Overdekt zwembad voor de kleintjes met glijbaan

En omdat de ouders natuurlijk ook tot rust mogen komen, is er een ontspanningsruimte met een hamam en een bubbelbad. Neem aan het eind van de middag even de tijd om naar de hamam te gaan voor een massage en je voelt je als nooit tevoren!

f-83618_2a1_083

Is de Côte d'Azur ook jouw favoriete vakantiebestemming?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

CotedAzur.nl