Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Vakantie in Saint-Tropez – vakantiepark Odalys Le Clos Bonaventure

Bij het denken aan de paradijselijke drie-eenheid zon, zee en strand komen de vakantiekriebels al bij mij naar boven.  Een vakantie aan de Côte d’Azur staat garant voor een ontspannen zonvakantie aan zee. Zo is deze Franse streek gezegend met een kustlijn van maar liefst 400 kilometer lang, honderden prachtige zandstranden, sfeervolle dorpjes en fraaie badplaatsen. Maar Saint Tropez is toch echt het neusje van de zalm. In deze blog vertel ik waarom!

Een havenstadje van goud aan de Franse kust
Saint Tropez staat vooral bekend als favoriete vakantiebestemming van ‘the rich & famous’, maar ook van mij en van jou! Zoals ik met eigen ogen gezien heb, is er altijd wel iets te beleven (en daarmee bedoel ik óók de urenlange files)! De luxe en kostbare jachten in de haven schitteren net zo hard als de juwelenparade op de boulevard. In de (Michelinster) restaurants nemen champagneflessen van €2.000+ een plek op de menukaart en vliegen de visgerechten over de tafels.

Afbeeldingsresultaat voor saint tropez

Maar naast alle glamour is er nog meer te beleven. Op de Place des Lices is een grote openluchtmarket waar heerlijke kazen en zelfgemaakte zeepjes gekocht worden door locals en toeristen. De boulevard wordt gesierd door prachtige kunstwerken waar je uren aan kan vergapen. In het museum Musée de l’Annociade kan je met eigen ogen exemplaren van Vuillard en Bonnard bewonderen! Een dagje lekker niks doen? Op het strand Plage Pampelonne en Cigaro is het goed vertoeven, net zoals op het o-zo-mooie Plage du Brouis.

Accommodatie uitgelicht: Odalys le clos Bonaventure
Om even van de rust te ontsnappen, biedt het kleinschalige vakantiepark Odalys Le Clos Bonaventure uitkomst. Rustig gelegen, op slechts 300 meter van het zandstrand Bouillabaisse en nog geen kilometer van de haven van Saint-Tropez: klinkt als een perfecte vakantieaccommodatie, toch? De zonnige dagen zijn goed door te brengen bij het zwembad (met apart kinderbad) en in de jacuzzi.

De typisch Provençaalse appartementen, suites en villa’s zijn ontworpen voor optimaal comfort. Dat kan ook niet anders dan in deze luxueuze badplaats. Onder andere de voorzieningen gratis wifi, volledig ingerichte keuken met vaatwasser en airconditioning zijn aanwezig. Er zijn zelfs villa’s voor 9 personen! Say hello to your holiday!

Afbeeldingsresultaat voor Odalys le clos Bonaventure Afbeeldingsresultaat voor Odalys le clos Bonaventure

Wat zijn jouw ervaringen in Saint Tropez?

Is de Côte d'Azur ook jouw favoriete vakantiebestemming?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

CotedAzur.nl