Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Vakantie vieren aan de Côte d’Azur vanaf je eigen boot

Op en top vakantie vieren? Dat doe je aan de Côte d’Azur. Dit mooie stukje Frankrijk biedt de ideale plek om te genieten van een welverdiende vakantie. Niet alleen het Franse vasteland is een bezoek waardig, ook de blauwe wateren zijn de moeite waard om ontdekt te worden tijdens een verblijf in la douce France. En hoe kan dat nu beter dan vanaf je eigen boot? Terwijl de boot over het water dobbert en je de wind door je haren voelt gaan, kijk je je ogen uit. Voor een dagje stad, cultuur en lekker eten hoef je alleen maar aan te meren en van boord te gaan. Welke plekken je echt niet mag overslaan? Dat vertellen we je hieronder.

vakantie vieren aan de Côte d’Azur vanaf je eigen boot

Foto van International & Spa

1. Menton

Menton is een prachtige plek aan de Côte d’Azur met een indrukwekkende haven. Zodra je aan komt varen vallen de gele, rode en roze huisjes je direct op. Gelegen tussen de bergen en de zee in is dit de ideale plek om talloze vakantiekiekjes te maken. Zodra jullie eenmaal zijn aangemeerd, is het tijd om van boord te gaan en een wandeling te maken door het historische centrum. In de knusse straatjes barst het van de heerlijke restaurants en de traditionele boutiques. Een stad die je beslist niet mag overslaan.

2. Cannes

Waan je tussen the rich and the famous in Cannes. De stad heeft een van de duurste havens van de Côte d’Azur, en zodra je een kijkje neemt snap je direct waarom. Geef je ogen de kost met de talloze jachten, waarvan de ene nog duurder dan de ander is en kwijl weg bij alles wat op het water dobbert. Niet alleen de haven van Cannes is een bezoek waard, ook een wandeling over de Boulevard de la Croisette mag niet ontbreken. Zo vind je hier naast talloze luxe hotels en winkels het congresgebouw van de stad, Le Palais des Festivals et des Congrès, waar ieder jaar het populaire filmfestival wordt gehouden.

3. Marseille

Het prachtige Marseille mag je beslist niet overslaan. De prachtige Vieux-Port van de stad is al eeuwen oud en is daarnaast een bron van historie. Niet verwonderlijk, want vele toeristen brengen een bezoek aan de haven en de vele restaurantjes die daar te vinden zijn. Ook in de stad is genoeg te bewonderen. Een echte must see dus!

Een eigen boot aanschaffen

Als je ook liever vakantie viert aan de Côte d’Azur vanaf je eigen boot, kan de aanschaf van een schip of jacht een uitkomst zijn. Zo heb je altijd je eigen accommodatie en genoeg vrijheid om de Côte d’Azur te ontdekken. Hoewel een boot binnen mum van tijd is aangeschaft, is het wel belangrijk om ervoor te zorgen dat je dit kunt bekostigen. Wellicht ben je zelf in het bezit van genoeg financiële middelen, maar één of meerdere leningen oversluiten behoort ook tot de mogelijkheden. Zo vaar je binnen de kortste keren tussen de sterren aan de Middellandse Zee.

vakantie vieren aan de Côte d’Azur vanaf je eigen boot

Foto van International & Spa

Ook vakantie vieren aan de Côte d’Azur vanaf je eigen boot? Wacht niet langer en neem vandaag nog contact op.

Is de Côte d'Azur ook jouw favoriete vakantiebestemming?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Pagina delen

10

La Palmeraie

Familie de Boeck, 26 september 2016

Zwembaden aangepast naar leeftijd!

Het vakantiepark heeft een prachtige omgeving met super vriendelijk personeel. Bovendien is het geweldig dat ze er zowel voor oudere kinderen als voor jongere kinderen zwembaden hebben die aangepast zijn aan hun leeftijd. Het was een fantastische ervaring en wij plannen om volgend jaar er weer naartoe te gaan! In de omgeving is Fréjus heel mooi, het heeft een hele mooie binnenstad. Ook de andere dorpjes in de omgeving waren zeker even mooi.

Bezocht La Palmeraie met partner.

Bestemming bekijken

CotedAzur.nl