Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Campings met waterpretpark aan de Côte d’Azur

Waar ben je nooit te oud voor? Juist, waterpretparken. Jong en oud kunnen gillend van de steile glijbanen afglijden. Je ziet kindjes lachen, spelen en zich vermaken met alle verschillende soorten glijbanen. Hoe leuk is het om dan je hele vakantie in zo’n waterpretpark te kunnen spelen? Als je met de kinderen naar een camping gaat, klinkt dit waarschijnlijk als een ideale vakantie. Daarom zet ik hieronder mijn drie favoriete campings met waterpretpark aan de Côte d’Azur op een rijtje!

Camping Rivièra d’Azur

Vroeger was camping Rivièra d’Azur voor mij een zwem-walhalla: er zijn vier zwembaden en vier hele lange glijbanen! Daarnaast leer je snel andere kinderen kennen om mee te spelen. De camping heeft niet alleen een waterparadijs te bieden, maar nog veel meer (ook al lag ik dagenlang in het zwembad). Je ziet op het sportterrein kinderen samen voetballen of jongeren basketballen. Wat ik me nog goed herinner, buiten alle zwemfestijnen, is dat Monaco een prachtig stadscentrum heeft. Je kan er gezellig een terrasje doen en veel winkels bezoeken!

waterpretpark

Camping Pachacaid

Toen ik dacht dat de glijbanen niet langer en groter konden, was ik nog niet op camping Pachacaid geweest. Er is een ontzettend groot speelpark met water. Je kan er bijvoorbeeld klimmen op een klimmuur boven het water en je hebt grote speeltuinen. Deze speeltuinen liggen in de brandende zon, maar er staan ook kindvriendelijke sproeiers die uit speeltoestellen komen. Zo kun je toch een beetje afkoelen. Daarnaast zijn de glijbanen fantastisch en de tol steekt er met kop en schouders boven uit. Dit is een glijbaan waarbij je eerst lang ronddraait in een grote kom, de “tol”, alvorens je door een gat in het water valt. Als je kinderen bij je hebt, kan het zijn dat je ze daardoor een hele dag niet ziet!

waterpretpark

La Palmeraie

Eerlijk gezegd is dit niet volledig een camping, maar meer een combinatie tussen een camping en een vakantiepark. Toch moet ik La Palmeraie hier noemen, want het is een speelparadijs voor kinderen. Voor de allerkleinsten is er ook moeite gedaan: het kinderbadje staat vol met kleine glijbanen en speeltoestelletjes. Je ziet ze lachend van de mini-glijbanen af gaan en zo hebben ook zij hun vermaak, zonder dat ze pruilen dat ze niet van de grote glijbaan af mogen. Er zijn vijf zwembaden met glijbanen, dus het duurt minstens twee dagen om alles gehad te hebben. Oh, en wat echt super leuk is: je kan gekroond worden tot koning of koningin van de glijbaan door mee te doen aan een stoere glijbaan-race!

waterpretpark

Is de Côte d'Azur ook jouw favoriete vakantiebestemming?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht
10

Pachacaid

Familie Raes-Van Den Bos, 22 januari 2017

Lekker overzichtelijk

Rustig gelegen, niet te groot en daardoor overzichtelijk. Mooi strand dichtbij en centraal gelegen.

Bezocht Pachacaid met partner.

Bestemming bekijken
9

La Palmeraie

Familie Delaere, 26 september 2016

We bevelen dit park zeker aan!

Het zwembad met de palmbomen oogt heel mooi, en is heel proper! In de caravan is alles voorhanden wat je nodig hebt! De camping zelf is savonds rustig , geen lawaai, luide muziek enz. De douche ruimtes zijn heel proper en net en er zijn er voldoende! Je hoeft niet of bijna nooit te wachten! We hebben enorm genoten van ons verblijf bij jullie! We bevelen dit park aan al onze vrienden aan!

Bezocht La Palmeraie met partner.

Bestemming bekijken

Pagina delen

CotedAzur.nl