Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Een dagje Les Issambres

Een rustig badplaatsje ideaal gelegen!

Een dagje er op uit tijdens je vakantie aan de Côte d’Azur? Zo’n 17 kilometer ten zuidoosten van Roquebrune-sur-Argens ligt de badplaats Les Issambres. Leuk om een dag door te brengen! Waarom? Lees verder!

De rustige badplaats, gelegen tussen Fréjus en Sainte Maxime, behoort tot de gemeente van Roquebrune. Les Issambres heeft alle mogelijkheden voor een onbezorgd dagje weg: zeilen, duiken, waterskiën of gewoon heerlijk relaxen op één van de heerlijke zandstranden.

Cultuur proeven? Elke maandagochtend is er een gezellige Provençaalse markt in Les Issambres. Een aanrader!

Wil je wat tijdens je vakantie ook andere grote steden bezoeken? Vanuit de haven van Les Issambres vaart een veerdienst, les Bateaux Verts, naar Sainte-Maxime en Saint-Tropez. Afgezien van het feit dat dit natuurlijk een leuk tochtje is, omzeil je op deze manier ook de drukke kustweg in het hoogseizoen. Ideaal, toch?

Is de Côte d'Azur ook jouw favoriete vakantiebestemming?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

CotedAzur.nl