Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Foto’s van de Côte d’Azur

De Côte d’Azur is natuurlijk een heerlijk gebied om naartoe te gaan. Wij geven regelmatig to-do tips, vertellen over onze eigen ervaringen, geven lokale tips en delen de mooiste bestemmingen. Maar om nou echt even weg te dromen zijn foto’s natuurlijk dè manier.

Net als dat wij foto’s van vroeger bekijken om die tijd weer te beleven en het gevoel van die goede oude tijd te krijgen, kun je ook wegdromen bij mooie foto’s van verschillende plekken aan de Côte d’Azur. Ik in ieder geval wel!

French Rivièra Guide

De website die ik vaak bezoek voor foto’s van de Côte d’Azur is die van de French Rivièra Guide. Weliswaar geen Nederlandse website, maar hé het gaat om de plaatjes. En die zijn beeldschoon! In het menu kies je een plaats, die gesorteerd zijn op alfabet. Fijn bij het boeken van een vakantie, want van elke stad of dorp vind je er foto’s. Dan krijg je meteen een sfeerimpressie van je volgende vakantiebestemming. Handig!

Is de Côte d'Azur ook jouw favoriete vakantiebestemming?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht
8

Domaine de Fayence

Familie Persoon, 26 september 2016

Domaine de Fayence

De omgeving is prachtig. Het is een groen park. Maar voor kinderen is er niet zo veel te doen dan alleen zwemmen, jeu de boules en wandelen. Je zit zo aan de kust. De bekende badplaatsen zoals Nice, Cannes, Frejus en st. Raphael en natuurlijk st. Tropez zijn de moeite waard om te bezoeken. Maar het achterland is ook prachtig.

Bezocht Domaine de Fayence met partner.

Bestemming bekijken

CotedAzur.nl